DE GRAVIN VAN VORDEN

Vorden ligt in de Achterhoek midden tussen uitgestrekte bossen en weilanden en is zo'n beetje het middelpunt van de gemeente Bronkhorst, met de Dorpsstraat die alle winkels herbergt die je ook in de 'grote stad' vindt.

Het hotel herbergt 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers.
Alle kamers zijn voorzien van wekker, toilet met bad of douche, flatscreen-tv en WiFi. Het tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon.

“s Morgens wordt een ontbijtbuffet geserveerd en in het sfeervolle restaurant kunt u lunchen en heerlijk dineren. De kleine doch aantrekkelijke menukaart is gebaseerd op de wereld en seizoenen. Bij mooi weer geniet u natuurlijk heerlijk op het terras van een verfrissing. De Gravin van Vorden is lid van
"Wild eten in de Achterhoek".

In de omgeving zijn vele fiets- en wandeltochten uitgestippeld, van 5 km tot zolang als u maar wilt. Rondom Vorden liggen tussen de bossen en landerijen acht kastelen die aaneengeregen al 100 jaar als

"Achtkastelenroute" door het leven gaan!
Dit is een fiets- en wandelroute, waar u een dag mee zoet bent en die u door de geschiedenis van dit gebied voert.
Sinds kort bevindt zich in de omgeving ook het museum voor modern realisme
MORE, in Gorsel.
Verder vindt u in de directe omgeving drie golfbanen, o.a. in Lochem en in Zelhem (vrij toegangelijk). Kleiduiven schieten, paardrijden, alles behoort tot de mogelijkheden. U zult zich zeker niet vervelen!
 
En wilt u lekker schoppen of cultuur snuiven? De historische steden Deventer, Zutphen en Arnhem zijn goed met de auto en het openbaar vervoer bereikbaar.

U bent van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.Contact
De Gravin van Vorden
Stationsweg 24
7251 EM Vorden
Telefoon: 0575–551227

E-mail:
info@degravinvanvorden.nl
Website:
www.degravinvanvorden.nl

Volg
De Gravin van Vorden ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.