BUITENLUST HOENDERLOO

In Hoenderloo op de Veluwe, een begrip voor hen die rust, ruimte en stilte weten te waarderen, vindt u Hotel Buitenlust. In het hotel wacht u een persoonlijk hartelijk welkom, gastvrijheid en het comfort dat van een geriefelijk hotel verwacht mag worden. 

Het hotel beschikt over goed geoutilleerde kamers op drie-sterrenniveau. Zo zijn alle kamers voorzien van een ruime badkamer, douche, toilet, TV en zitgelegenheid. Gratis WiFi is beschikbaar op de hotelkamers en in het restaurant.
In de sfeervolle serre en een stijlvol ingerichte restaurant wordt het ontbijt, de lunch en eventueel een borrel geserveerd.

Aan de zijkant van het hotel bevindt zich een gezellige tuin en aan de voorzijde vindt u een gezellig terras met een boeiend groen uitzicht. Tussen de prachtige bloemen en planten kunt u ongestoord genieten van uw welverdiende rust.
Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid, alsmede een overdekte en afsluitbare fietsenstalling met stopcontacten voor elektrische fietsen aanwezig.

De Veluwe is d
é omgeving met bossen en sprengen. Ideaal voor lange wandel- en fietstochten en om van de natuur te genieten! Maar ook kunt er vissen, parachutespringen, watersporten of een boottocht maken.

Daarnaast heeft de omgeving nogal wat aan recreatie en bezienswaardigheden te bieden zoals: Berg en Bos, Apenheul, Burgers Zoo, Paleis Het Loo, traditionele Oud Veluwse Avondmarkten en gezellige winkelcentra in Arnhem, Zutphen en Apeldoorn. En niet te vergeten zijn er interessante musea en de gezellige vakantiedorpen Hoenderloo, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Hattem, Harderwijk, Elburg, enz.

Kortom op de Veluwe hoeft u zich nooit te vervelen.
Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele aanbiedingen en beschikbaarheid. Boeken alleen via Booking.com.


Contact
Buitenlust Hotel Restaurant
Apeldoornseweg 30
7351 AB Hoenderloo

Telefoon: 055-3781362
E-mail:
info@hotelbuitenlust.nl
Website: www.hotelbuitenlust.nl


Sfeer impressie Hotel en omgeving.