DE GRAVIN VAN VORDEN

Vorden ligt in de Achterhoek midden tussen uitgestrekte bossen en weilanden en is zo'n beetje het middelpunt van de gemeente Bronkhorst, met de Dorpsstraat die alle winkels herbergt die u ook in de 'grote stad' vindt.
 
Hotel Grand-Café de Gravin van Vorden bestaat uit een gezellig Grand-Café, een mooi groot tuinterras met een professionele pizzaoven en een moes-/bloementuin. De aanwezige hotelkamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers. De kamers zijn voorzien van bad en/of douche met toilet, flatscreen-tv en WiFi. Het aanwezige tuinhuis is geschikt voor 2, 3 of 4 personen, staat los van het hotel in de ruime tuin en heeft een grote huiskamer en evenzogroot balkon. Met behulp van zonnepanelen, een warmtepomp en milieubewuste techniek is het hotel voor een groot deel duurzaam.

In het Grand-Café kunnen gasten dagelijks genieten van een ontbijt, lunch of uitgebreid diner. De geserveerde producten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten uit de regio, veelal ook seizoensgebonden. Ambachtelijk bereid met inspiratie uit de Achterhoekse keuken.
Wisselende menu’s met kwaliteit en betaalbaarheid gelden als uitgangspunt.
Bij mooi weer geniet u natuurlijk heerlijk op het gezellige terras van uw lunch, diner, regionaal biertje of andere verfrissing.

In de omgeving zijn vele fiets- en wandeltochten uitgestippeld, van 5 km tot zolang als u maar wilt. Rondom Vorden liggen tussen de bossen en landerijen acht kastelen die aaneengeregen al 100 jaar als "Achtkastelenroute" door het leven gaan en welke u door de geschiedenis van de regio voert.

Sinds kort bevindt zich in de omgeving ook het museum voor modern realisme MORE, in Gorsel.
Verder vindt u in de directe omgeving drie golfbanen, o.a. in Lochem en in Zelhem (vrij toegangelijk). Kleiduiven schieten, paardrijden, alles behoort tot de mogelijkheden. U zult zich zeker niet vervelen!
Shoppen en cultuur snuiven doet u in de historische steden Deventer, Zutphen en Arnhem welke goed bereikbaar zijn met de auto en het openbaar vervoer.

U bent van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele menukaart.


Contact
De Gravin van Vorden
Stationsweg 24
7251 EM Vorden
Telefoon: 085–3039766

E-mail:
 gravinvanvorden@ziggo.nl  
Website:
 www.degravinvanvorden.nl

Volg
 De Gravin van Vorden ook op Facebook.