DE GRAVIN VAN VORDEN

Vorden is zo'n beetje het middelpunt van de gemeente Bronkhorst, met de Dorpsstraat die alle winkels herbergt die je ook in de 'grote stad' vindt en ligt in de Achterhoek midden tussen uitgestrekte bossen en weilanden.

Het sfeervolle restaurant is uniek te noemen in de regio, zeer toegankelijk met een kleine menukaart gebaseerd op de wereld en seizoenen, waar heerlijk eten en smaak centraal staan.
Tijdens de wintermaanden staan leuke excentrieke wild gerechten op de kaart en wordt er met lokale producten uit de regio gekookt. 
Na een mooie wandeling geniet u van een warm drankje of aperitief om vervolgens te gaan genieten van een verrukkelijk diner met een mooie fles wijn of een speciaal biertje! 
Henk en zijn team van de Gravin zorgen ervoor dat u met plezier terug zult denken aan het -culinaire- verblijf bij 'de Gravin van Vorden'. 
De Gravin van Vorden is lid van "Wild eten in de Achterhoek".

Voor een langer verblijf biedt het
hotel 14 kamers en een tuinhuis. De kamers variëren van enkele budget-kamers (voor bijv. Pieterpad-wandelaars) tot comfortabele kamers, en ook wat luxere kamers.

In de omgeving zijn vele fiets- en wandeltochten uitgestippeld, van 5 km tot zolang als u maar wilt. Rondom Vorden liggen tussen de bossen en
landerijen acht kastelen die aaneengeregen al 100 jaar als "Achtkastelenroute" door het leven gaan!
Dit is een fiets- en wandelroute, waar u een dag mee zoet bent en die u door de geschiedenis van dit gebied voert.
Sinds kort bevindt zich in onze omgeving ook het museum voor modern realisme MORE, in Gorsel.
Verder vindt u in de directe omgeving drie golfbanen, o.a. in Lochem en in Zelhem (vrij toegangelijk). Kleiduiven schieten, paardrijden, alles behoort tot de mogelijkheden. U zult zich zeker niet vervelen!
 
En wilt u lekker schoppen of cultuur snuiven? De historische steden Deventer, Zutphen en Arnhem zijn goed met de auto en het openbaar vervoer bereikbaar.

U bent van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
De Gravin van Vorden
Stationsweg 24
7251 EM Vorden
Telefoon: 0575–551227

E-mail:
info@degravinvanvorden.nl
Website:
www.degravinvanvorden.nl

Volg
De Gravin van Vorden ook op Facebook en Twitter.