RESTAURANT DE TWEE LINDEN

Hotel De Twee Linden is gelegen in het hartje van Beneden-Leeuwen en dankt de naam aan de twee linden die in het begin voor de toenmalige boerderij stonden. Beneden-Leeuwen heeft een gezellige dorpskern met meerdere winkeltjes. Een ideaal en rustig uitgangspunt voor vele mooie fiets- en struinroutes door de Betuwe en door het Land van Maas en Waal.

Alle gerechten die in het restaurant worden geserveerd zijn zorgvuldig samengesteld met superverse ingrediënten voornamelijk uit de regio. Een aantal gerechten worden bereid op houtskool met onze Josper Grill, waardoor de smaken van de gerechten puur en intens zijn.


Daarnaast is het Grand-Café is dé ideale plek voor een ontbijt, lunch of diner of high tea.
Maar komt u ‘gewoon’ voor een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers daarbij bent u natuurlijk van harte welkom!

De omgeving van het hotel restaurant heeft elk jaargetijde een ander gezicht en nodigt daarom uit voor een langer verblijf.
Het aanwezige
hotel heeft een diversiteit aan kamers, van een volledig voorziene Economy kamer tot de mooie, ruime Superior DeLuxe Kamer met bijvoorbeeld Whirlpool. Uiteraard is het gehele restaurant voorzien van gratis WiFi en is er genoeg gratis parkeergelegenheid rond het hotel.

Het Team van De Twee Linden verwelkomt u graag als gast.

Aanbieding
Diverse specials. Klik op onderstaande button voor meer informatie.Contact
De Twee Linden
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen

Telefoon: 0487-591234
E-mail:
info@detweelinden.nl
Website: https://detweelinden.nl/nl/
Volg De Twee Linden ook op Facebook en Twitter.