RUFUS AAN HET WATER

Er even helemaal tussenuit in Friesland betekend natuurlijk genieten van de watersportmogelijkheden in de directe omgeving, lekker wandelen door de polder of fietsen langs de meren.

Bij Rufus aan het water kunt u sfeervol en comfortabel overnachten. De mooie kampeerboerderij ligt direct aan het water van de Noarder Alde Wei, centraal gelegen in het Friese merengebied tussen de Langweerder Wielen en het Sneekermeer.
In het Bovenhuis van de Boerderij bevinden zich comfortkamers en familiekamers met eigen badkamer en zitje, een gemeenschappelijke keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een balkon waar het heerlijk zitten is op de loungebank en beneden is nog een half overdekt terras met zitjes.
De boerderijkamers op de begane grond hebben een eigen badkamer, koffie/thee- en kook faciliteiten, een koelkast en terras.
Ook groepen zijn welkom!

Gratis WiFi en voldoende gratis parkeergelegenheid met oplaadmogelijkheid voor elektrische auto’s zijn aanwezig.

In het eetcafé kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch, borrel en diner.  
Bij mooi weer geniet u op het deels overdekte terras of op de loungebanken langs het water van de passerende boten, het weidse uitzicht over de polder en natuurlijk van de heerlijke producten die worden geserveerd.

Bij Rufus kunt u zeilboten, sloepen en platbodems huren zonder borg te betalen, zelfs wanneer u geen vaarbewijs heeft. Ook kunt fietsen en E-bikes huren. In de haven zijn ligplaatsen, een botenhelling en een fietspontje om u over te zetten aanwezig.

Dus wanneer u echt wilt genieten van de watersport, de vele fiets-/wandelmogelijkheden, het prachtige en weidse merengebied, het polderlandschap en de rust in Friesland, kom dan bij Rufus aan het water.
Informeer via onderstaande contactgegevens naar de vele mogelijkheden of kijk op de site.
Rufus is het gehele jaar geopend.

Het team heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Diverse
arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.Contact
Rufus aan het water
Bloksleat 8
8512 AA Broek

Telefoon: 0513- 412594
E-mail:
info@rufus.nl
Website:
www.rufus.nl
Volg Rufus aan het water ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Rufus aan het water.