B&B LAUWERSSTATE

De gemoedelijke en gastvrije B&B Lauwersstate is gesitueerd in de kop van een kop-hals-romp boerderij uit 1900 in het Friese dorp Paesens, direct achter de Waddenzeedijk.

Er zijn zes luxe en comfortabele kamers en een luxe badkamer. Een heerlijk uitgebreid ontbijt wordt geserveerd. Er is gratis WiFi en ook is voldoende parkeerplaats aanwezig.

B&B Lauwersstate biedt ook de mogelijkheid tot het huren van een appartement.
Op de begane grond zijn de comfortabel ingerichte woonkamer, de open keuken (met koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, waterkoker en senseo), een grote inloop-/garderobekast en de luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Er is ook een babyledikantje aanwezig.

Lauwersstate is uitstekend geschikt voor het organiseren van een familie-uitje, een feestje-voor-een-paar-dagen met vrienden, een meerdaagse bijeenkomst met collega’s of iets dergelijks.

De accommodatie ligt rustig (geen doorgaand autoverkeer) aan een mooie fiets- en wandelroute vlakbij het bekende natuurgebied en Nationaal Park Het Lauwersmeer en het Werelderfgoed Waddenzee.
Rust, ruimte en frisse lucht in de "Paezemer Lannen". Cultuur en geschiedenis vindt u in museum Het Fiskershûske in ons tweelingdorp Moddergat en ook in het Admiraliteits-huis in Dokkum.
Dokkum, de elfde van de Friese elf steden, ligt op 15 km afstand. Binnen de bolwerken vindt u een mooi bewaard gebleven oude binnenstad, goed voorzien van zeer diverse horeca, mooie winkels en de oude binnenhaven.

In het nabijgelegen Lauwersoog kunt u de vissershaven bezoeken en een vers gebakken visje eten of  genieten van een heerlijke en verantwoorde visspecialiteit bij 't Ailand aan het einde van de havenpier.
Van hier vertrekt ook de boot naar Schiermonnikoog.     

 

We heten u graag van harte welkom!


Aanbieding
Bij aankomst krijgt u als gast
een lekker welkomstdrankje aangeboden.

Contact
B&B Lauwersstate

Freek en Marja Lei
Eastein 26
9136 RD Paesens

Telefoon: 06-51074790

E-mail: info@lauwersstate.nl
Website: www.lauwersstate.nl
Volg B&B Lauwersstate ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B en omgeving.