BED & BREAKFAST SIMMERWILLE

Accommodaties van kamers tot appartementen midden in Nationaal Park 'De Alde Feanen' aan de rand van het watersportdorp Eernewoude (Earnewâld).

Een overnachting in B&B Simmerwille is, zoals de naam al zegt, bed én ontbijt! Bij aankomst is uw bed opgemaakt en elke ochtend wordt er voor gezorgd dat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaarstaat. Want wat is er fijner dan de dag beginnen met een lekker versgebakken broodje, versgeperste jus d’orange en een kop goede bonenkoffie of kop thee.

Er zijn verschillende accommodaties zoals: kamers op de begane grond
(2 persoons) met een zitje binnen én buiten. Een budgetkamer, een groot-, klein- en vrijstaand appartement en een tweetal tiny cabin houses.
Elke accommodatie heeft eigen sanitair met toiletartikelen, föhn, badhanddoeken, boxspringbedden, welkomstpakketje met koffie-theefaciliteiten, waterkoker en een (mini)koelkast. De appartementen en tiny cabin houses beschikken tevens over een kitchenette met volledig
keuken inventaris, keukentextiel, waterkoker en Senseo koffiepadmachine.

Simmerwille is niet alleen een B&B maar ook een kleinschalige rustige
camping zodat familie en vrienden samen kunnen komen en een overnachting kunnen vinden die bij hun past.

De camping heeft een haventje met helling waar u met uw eigen rubberboot, kano of SUP het water op kunt. Ook kunt op de camping sloepen (Maril 570), kleine motorboten en kano’s
huren. Direct boeken kan via de website, telefonisch of bij de receptie.

De dorpshaven van Eernewoude
, een supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand (500 meter) van de camping en ook een prachtig zwemstrand met groot recreatieterrein is dichtbij (2.6 km).


Wanneer u bij B&B Simmerwille verblijft is het zeker de moeite waard om met een kano, roeiboot of sloep het Nationaal Park 'De Alde Feanen'  te verkennen, mooi en oorverdovend stil. U kunt dan door prachtige smalle slootjes van de ene plas naar de andere varen, of uw hengel uitgooien want Eernewoude beschikt over uitstekend viswater!
En kunt u zeilen? Dan is een zeiltocht naar Grou via de Veenhoop erg leuk en gemakkelijk te doen op één dag. Wilt u wandelen, dan kunt u verschillende wandelroutes nemen. Ook een bezoekje aan de ooievaarskolonie is bijvoorbeeld zeer aan te bevelen! Uiteraard beschikt dit natuurgebied over eindeloze fietsroutes.

Paul en Wendy nodigen u uit om van al dit moois te genieten. Daarom van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven en het direct boeken.


Contact
Camping Simmerwille
Smidspaed 2
9264 TK Earnewald

Telefoon: 0511-539390
E=mail:
info@simmerwille.nl
Website:
https://www.simmerwille.nl


Sfeer impressie B&B/accommodaties .