WARTENA HOEVE BED & BREAKFAST

Gelegen aan het Wartenster Wiid, vlakbij de jachthaven van Warten, ligt volgens veel gasten een van de mooiste Bed and Breakfast accommodaties van Friesland. In de voormalige melkveehouderij zijn na een ingrijpende renovatie tot -duurzame- woonboerderij aan de achterzijde op de begane grond en op de eerste verdieping een zestal ruime, smaakvol ingerichte gastenkamers gerealiseerd. Ondanks moderne vormgeving is een authentieke setting bewaard gebleven dankzij houten binten uit vroeger tijden.

De ruime gastenkamers, met ieder een eigen kleurstelling, zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden (2.20 m) welke garant staan voor een perfecte nachtrust. En wilt u slapen in een bedstee? Ook dat kan! Twee kamers hebben, naast de reguliere bedden, tevens een bedstee. Ook is  op iedere kamer een waterkoker aanwezig om zelf een kopje thee of koffie te maken. Voor mindervalide gasten is een riante kamer op de begane grond gerealiseerd.

In de ontbijtruimte op de begane grond staat ’s ochtends een rijk gesorteerde buffettafel klaar met onder meer warme broodjes,
streekproducten, vers geperste jus d’orange, yoghurt, fruit, eieren en dergelijke. Uiteraard wordt hierbij een goede kop koffie of thee (Fair Trade) geserveerd. En bij mooi weer geniet u lekker buiten op het terras van uw ontbijt waar het ook
op mooie zomeravonden nog urenlang heerlijk vertoeven is.

Wartena hoeve is ook zeer geschikt voor vrienden of familiegroepen (max. 12-15 man).
Huisdieren zijn in overleg welkom.

Voldoende eigen pareergelegenheid is aanwezig en gasten die per boot komen, kunnen hun boot afmeren aan de eigen kade. Die mogelijkheid bestaat ook voor kanovaarders en roeiers dankzij een laaggelegen roeivlonder.
In de nabije omgeving zijn diverse restaurants (o.a. per boot) eenvoudig te bereiken, bijvoorbeeld in Warten zelf, Eernewoude of Leeuwarden.

Omdat Wartena Hoeve aan een doorgaande vaarroute ligt is het een uitstekende -uitvalsbasis- voor het maken van prachtige vaartochten in de omgeving voor bijvoorbeeld watersporters die niet op hun eigen boot willen of kunnen overnachten.
Ook ligt Warten aan de zgn. 8 van Grou, wat betrekking heeft op een achttal voet- en fietspontjes die in dit gebied varen. Andere plaatsen en de Waddeneilanden die wat verder liggen, zijn vanuit Warten prima met de auto te bereiken.
Grote aanrader is het Nationaal Park de Alde Feanen. Vanuit Wartena Hoeve bent u al binnen een paar minuten varen in dit 4.000 hectare grote unieke natuurgebied.

Redenen genoeg dus om eens een bezoek te brengen aan Wartena Hoeve.
Gregor Vos en Caroline de Groot verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Gratis koffie en thee beschikbaar.

Contact
Wartena Hoeve Bed & Breakfast
Oosterburen 8
9003 LN Warten

Telefoon: 06-12353618
E-mail:
info@wartenahoeve.nl

Website:
www.wartenahoeve.nl

Volg Wartena Hoeve Bed & Breakfast ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.