B&B EN GROEPSACCOMODATIE GASTOPSTAL

Zoekt u een leuke accommodatie in Friesland, landelijk maar toch bij een grotere plaats? Een plek waar u ruimte, rust en duisternis nog kan beleven? Dat kan. B&B Gastopstal ligt in het plaatsje Wyns aan de Dokkumer Ee 5 kilometer boven Leeuwarden en vlak onder Bartlehiem, bekend van de elfstedentocht. Ook het historische Dokkum ligt vlakbij.

Bij de mooie recentelijk gerenoveerde 19e eeuwse kop-hals-romp boerderij van "B&B Gastopstal" kunt u op een bijzondere manier overnachten bijvoorbeeld in een Strowagen. Dit speciale appartement staat achter de boerderij en heeft 100% vrij uitzicht over de velden. Met een heerlijke kop koffie op de bank kunt u breeduit genieten van o.a. prachtige zonsondergangen, grazende koeien en voorbijvarende bootjes. Omdat de vloer 1,5 meter hoger ligt dan het omringende maaiveld, ervaart u het aparte effect van 'zweven in het landschap'. Ook het zeer ruime buitenterras van 3,5 x 5 m is op die hoogte aangelegd en versterkt dit gevoel.

Naast de Strowagen zijn er nog een viertal andere mooie sfeervolle (groeps) accommodaties variërend in grootte van 4 tot 15 personen welke, indien gewenst, in grootte kunnen worden aangepast. De accommodaties zijn van alle comfort en gemakken voorzien waarbij u geniet van het landelijke uitzicht. Er is een lift aanwezig die alle verdiepingen/appartementen ook voor mindervaliden/rolstoelgebruikers bereikbaar maakt. Ook een van de badkamers is geschikt voor personen met een handicap.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

De Dokkumer Ee slingert op een natuurlijke wijze door het gebied en vormt de recreatieve waterverbinding tussen de Friese meren en het Lauwersmeer. Met twee aanwezige kano’s kunt u een tochtje over het water maken. Al fietsend en wandelend langs verrassende paden kunt u de zeer gevarieerde omgeving, met nog een grote verscheidenheid in flora en fauna, verkennen. Of u bezoekt een museum of andere bezienswaardigheid in een van de omliggende de steden/dorpen. Ook is een bezoek aan een van de Waddeneilanden mogelijk of u gaat eens een wadlooptocht maken. Vraag naar de vele mogelijkheden die de regio biedt.

Jan en Afke heten u graag van harte welkom.

Aanbieding
Bij aankomst kunt u een lekkere
kop koffie/thee zetten.

Contact
B&B Gastopstal
Wyns 28,
9091 BD Wyns

Telefoon 058- 2562229
E-mail:
info@gastopstal.nl
Website: www.gastopstal.nl
Volg Gastopstal ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B en groepsaccommodatie.