PERRUQUE

Perruque is een gezellige B&B in het voormalig politiebureau van Koudum, waar gastvrijheid met een grote G wordt geschreven.

De kamers zijn schoon, netjes met oog voor detail. Alle kamers hebben een Smart TV met internet. Tevens beschikken alle kamers over een eigen douche/toilet  welke zijn voorzien van grote en kleine handdoeken, zeepjes en doucheschuim. Iedere kamersleutel past ook op de voordeur, zodat u op elk gewenst moment naar binnen kunt. Enkele kamers zijn ingericht voor mindervalide gasten waarvan één speciaal voor rolstoelgebruikers.

Binnen een straal van 30 km vindt u 7 van de Friese Elfsteden: Bolsward, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen en Workum. Elk stadje heeft zijn eigen charme en is de moeite van het bezoeken waard. Voor een historische beleving van alle gehouden Elfstedentochten bezoekt u het schaatsmuseum in Hindeloopen. Vanaf Koudum voert een prachtig fiets-/wandelpad u, dwars door de landerijen, naar dit autoluwe stadje even verderop.

De Gaasterlandse bossen liggen op slecht 5 km afstand van Perruque. In Mirns treft u een uniek punt: met het eeuwenoude Rijsterbos in de rug strekt het IJsselmeer zich voor u uit. Langs de kustlijn vindt u diverse
natuurgebieden en meerdere strandjes, elk met een eigen karakter.

In de winterperiode is Friesland ook prachtig, vooral wanneer er ijs ligt. Koud? Bij Perruque wordt u een warm welkom geheten! Hier brandt de houtkachel, zowel binnen als buiten. Men biedt u graag een kop eigengemaakte soep aan.

Doorbreek eens uw dagelijkse routine en zoek de stilte óf gezelligheid op een van die mooie plekjes die Friesland rijk is. Ga op avontuur vanuit Pension Perruque. 

Graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen.

 

Contact
Perruque
Ds.L. Tinholtstraat 2
8723 CX Koudum


Telefoon: 0514-523337

E-mail: info@perruque.nl

Website: www.perruque.nl

Volg Perruque ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie B&B.