HERBERG BOSWIJCK

Herberg Boswijck is
een B&B met huiselijke sfeer gevestigd in Wijckel, gelegen in het mooie Gaasterland, tussen Balk en Sloten.

De herberg beschikt over 6 comfortabele tweepersoonskamers en twee familiekamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer, zithoek, digitale tv en gratis WiFi.

’s Morgens wordt
een uitgebreid ontbijtbuffet, met een rijke keuze aan beleg, geserveerd waarbij het Friese suikerbrood natuurlijk niet ontbreekt. Aan een glas sap, melk, kopje thee of koffie is uiteraard ook gedacht. Wanneer u wilt kunt u een lunchpakket laten verzorgen.

In de huiskamer vindt u een leestafel, spelletjes en speelgoed voor de kleintjes. In de goedgevulde koelkast staan flesjes frisdank, pils, heerlijke speciaal bieren en flesjes wijn. Ook koffie, thee en warme chocolademelk  is verkrijgbaar. Een ideale plek voor wanneer het weer wat minder mooi is
of om nog even na te genieten van een mooie dag.

De omgeving heeft
al het mooie te bieden van het Friese landschap. Bossen, meren, rivieren maar ook gezellige dorpen en steden. De herberg ligt direct aan de 11-steden route en het  St. Oldulpuspad en leent zich uitstekend als overnachtingspunt voor wandelaars en fietsers maar zeker ook voor een wat langer verblijf.

Naast de elfsteden zijn er ook tal van bezienswaardigheden zoals musea en het unieke Woudagemaal. En de vele meren en vaarwegen nodigen natuurlijk uit om eens een boot te huren om Friesland vanaf het water te verkennen.

En wilt u na een
lange reis, wandel-, fiets- of vaartocht de deur niet meer uit? U kunt door diverse restaurants een heerlijke maaltijd laten bezorgen en deze in de gezellige “huiskamer” of buiten aan de picknicktafel nuttigen waarbij u geniet van een riant uitzicht. Voor borden en bestek is gezorgd en de afwas wordt voor u gedaan!

De accommodatie is ook geschikt voor groepen.
 
Richard Brink & Henny Hoekstra verwelkomen u graag als gast!

Aanbieding

Klik op onderstaand logo voor de reservering en eventuele
arrangementen.


Contact
Herberg Boswijck
Jachtlustweg 16
8563 AA Wijckel

Telefoon: 0514-854613
E-mail:
info@herbergboswijck.nl
Website:
https://herbergboswijck.nl
Volg Herberg Boswijck ook op
Facebook.


Sfeer impressie herberg en omgeving.