B&B de THUISKAMER


Logeren in een prachtige rijksmonument? Dat kan in de oudste woning (uit 1654) in het Friese Grou. Dit 400 jaar oude historische pand staat op het mooiste plekje midden in het oude hart van het dorp tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk waar u de sfeer van weleer beleeft. Gelegen aan het water en in het hart van Friesland mag deze plek ideaal heten voor de watersporter alsook de zakenman.

 

Deze heerlijke “Thuiskamer” is er ook voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin.

Vanuit passie en authenticiteit draag ik zorg voor kwaliteit zodat mijn gasten optimaal UIT zijn, met dat warme gevoel van THUIS
Wanneer u beide kamers boekt, dan staat de B&B geheel tot uw eigen beschikking m.u.v. de keuken, waar ik, Fraukje iedere morgen een heerlijk Fries ontbijt voor u klaarmaak.
Het ontbijt, met een uitgebreid assortiment aan verse-, Friese- & eigen gemaakte producten, wordt geserveerd in de gezellige (T)huiskamer aan de grote eettafel.
De liefde en passie schuilt in de eigen gemaakte lekkernijen en dat proeft u! In combinatie met mijn professionele aandacht en zorg maakt dit De Thuiskamer Uniek en Exclusief.


De gastenkamers hebben elk een eigen badkamer en zijn sfeervol
ingericht, voorzien van alle moderne comfort en gratis Wi-Fi.
Beneden in de (T)huiskamer kunt u zich heerlijk terugtrekken voor de houtkachel met een boek uit de bibliotheek of genieten van het rustieke uitzicht. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van een knus binnenplaatsje waar u na het ontbijt kunt genieten van een kopje koffie of thee en aan het eind van de dag van een borreltje. Ook heeft De Thuiskamer een eigen wijnkaart, waarop wijnen staan vermeld met een eigen verhaal en die bovenal erg lekker zijn!

Heeft u dieetwensen of een allergie, dan hoor ik dat graag en kom ik u hierin graag tegemoet.

De gezellige watersportplaats Grou met haar grote diversiteit aan restaurantjes en winkels in het centrale hart van Friesland biedt en uitstekend uitvalsbasis om Friesland te ontdekken over het water, de weg en per spoor. De centra van de 4 grote Friese plaatsen; Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten zijn in 15 tot 25 minuten bereikbaar.
In Grou en omgeving is van alles te beleven. Er zijn prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Met mijn jarenlange ervaring bent u hier in De Thuiskamer UIT en toch THUIS.

 

Ik kijk er alvast naar uit u gastvrij te mogen verwelkomen in De Thuiskamer.

 

Aanvullend!

- De Thuiskamer is een hypoallergene Bed & Breakfast, hierdoor zijn huisdieren niet toegestaan,

- Zeilboot, sloep en fietsen zijn te huur,

- We hebben een fietsenstalling,

- Gratis parkeren op 1 minuut lopen afstand.


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 

 

 

Contact
De Thuiskamer
Hoofdstraat 31
9001 AP Grou

Telefoon: 06-22608247
Email:
info@dethuiskamer.nl
Website:
www.dethuiskamer.nl
Volg De Thuiskamer ook op Facebook en  Twitter.


Sfeer impressie B&B en omgeving.