B&B 't SKOALHÛS


Bed & Breakfast 't Skoalhûs is gevestigd in de karakteristieke bovenmeesterswoning in de dorpskern van Westergeest (Friesland). U kunt kiezen uit drie ruime kamers, waarvan een op de bovenverdieping. In de ruime tuin kunt u heerlijk vertoeven, evenals op de beschutte veranda. Alle kamers zijn voorzien van TV/DVD, audio, gratis WiFi, eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.
De badkamer bij de rode kamer heeft daarnaast nog een romantisch ligbad op pootjes.
In het Bed & Breakfast mag niet gerookt worden.

's Morgens staat er een heerlijk streekgebonden ontbijt voor u klaar. Koffie en thee is onbeperkt te nuttigen en wilt u eropuit, dan kunt u een lunchpakket meenemen.

Westergeest ligt aan de Swimmer, een waterloop met uitstekende visfaciliteiten op de rand van het Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden en op korte afstand van het Nationaal Park Lauwersmeer waar u kunt zwemmen, surfen, zeilen, wandelen, vogels kijken, genieten van de zonsondergang en nog veel meer. In Westergeest ervaart u het Friese landschap, rust, ruimte en schone lucht. U kunt als het ware de stilte horen!
De stilte wordt hooguit onderbroken door het kwinkelieren van de vogels of door het geloei van een Schotse Hooglander.   

Op een kleine 10 kilometer afstand ligt Dokkum, een van de elf Friese steden. In het historische centrum vindt u knusse winkeltjes, mooie terrassen en lekkere eethuisjes.

Ook Groningen en Leeuwarden zijn zowel met de auto als met de trein (station Buitenpost) uitstekend bereikbaar. En wat dacht u van een dagje naar een van de Waddeneilanden Schiermonnikoog of Ameland. 

In ons B en B  ’t Skoalhûs ligt een informatiemap met ideeën voor uitstapjes in de buurt.

Aanbieding
Gratis gebruik van fietsen.

Contact
Bed & Breakfast 't Skoalhûs
Eelke Meinertswei 6
9295 KB Westergeest

Telefoon: 0511-449988 of 06-10646360
E-mail:
info@skoalhus.nl
Website: www.skoalhus.nl


Sfeer impressie B&B en omgeving.