HOTEL RESTAURANT DE ZWAAN

In het Zeeuwse Schoondijke in de gemeente Sluis vindt u het gezellige en sfeervolle familiehotel en restaurant de Zwaan. Schoondijke is een klein gezellig dorpje in het westen van Zeeuws Vlaanderen. Deze streek biedt vele mooie plekjes, zoals oude smokkelpaden en karakteristieke boerderijen.

De 10 comfortabele kamers zijn ingericht met boxspring bedden, eigen douche en toilet, TV en gratis WiFi. In de luxe kamers is ook een zitje aanwezig en in de pluskamers een bad.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in het restaurant. Daarnaast kunt u een heerlijk menu kiezen van de uitgebreide kaart voor lunch of diner. Het
restaurant is elke dag geopend. Bij mooi weer kunt u gebruikmaken van het grote en zonnige terras. Het hotel beschikt daarnaast over een sfeervolle lounge en bar waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, een kaartje leggen, ontspannen uw boek lezen, of gewoon gezellig een praatje kan maken.

 

Rondom het hotel kunt u gratis parkeren en uw fiet(sen) kunt u stallen op het plaatsje achter het hotel. Er is oplaatpunt voor E-bikes aanwezig. En heeft u geen fiets bij u dan kunt u deze te huren bij fietshandel: Taco te Schoondijke of Fietswereld De Winter te Breskens.

Het gehele hotel is rookvrij. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

De Zwaan in Schoondijke ligt op nog geen 10 minuten rijden van het strand en Breskens. Daarnaast vormt het hotel een prima startpunt om een bezoek te brengen aan grotere plaatsen als Sluis, Knokke en Brugge. Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u genieten van de omgeving en de rust. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes te volgen. Het is ook mogelijk om in een van de omliggende grotere plaatsen gezellig te winkelen.

Richard & Anita verwelkomen u graag als gast.


Aanbieding

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking over de actuele arrangementen.

 

Contact 
Hotel  Restaurant  De Zwaan
Prinses Beatrixstraat 1
4507 AH Schoondijke

Telefoon: 0117-402002 / 06-44377688 
E-mail:
info@hoteldezwaan.nl 
Website:
http://hoteldezwaan.nl/
Volg Hotel  Restaurant  De Zwaan ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.