HOTEL WYLLANDRIE

Boven op de 71 meter hoge Kuiperberg, in het schilderachtige stadje Ootmarsum, staat Hotel Wyllandrie. Het hotel heeft een sprookjesachtig aanblik en beschikt over een grote tuin waar u als hotelgast gebruik van mag maken.

De kamers van Hotel Wyllandrie zijn voorzien van een televisie, wastafel met spiegel en een badkamer met een douche en toilet. Er is ook een kamer aanwezig met voorzieningen voor mindervaliden.

In het
restaurant van het hotel kunt u iedere ochtend terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Het restaurant serveert tevens lunch en diner waarbij u een keuze heeft van de uitgebreide menukaart. Met mooi weer kunt u natuurlijk heerlijk op het terras zitten voor een hapje en of drankje genietend van het prachtige uitzicht over het Twentse coulisselandschap.

Het is natuurlijk mogelijk om uw fiets mee te brengen naar het hotel en deze te stallen in de afgesloten fietsenkelder welke is  voorzien van voldoende stroompunten maar is het ook mogelijk om bij het hotel fietsen te huren.
Bij het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In de omgeving van Hotel Wyllandrie zijn veel musea te vinden. Bezoek bijvoorbeeld het museum van Ton Schulten of het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Benieuwd hoe het onderwijs er vroeger aan toe ging? Bezoek dan het Onderwijsmuseum Educatorium. In de omgeving zijn ook genoeg fiets- en wandelroutes voor de liefhebbers. Ook een bezoekje over de grens is zeker de moeite waard.

Kom genieten van de mooie omgeving en de (H)eerlijke Twentse gastvrijheid.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel Wyllandrie
Tichelwerk 1
7631 CJ Ootmarsum

Telefoon: 0541-362979
E-mail:
info@wyllandrie.com
Website:
www.wyllandrie.com 
Volg Hotel Wyllandrie ook op
Facebook.


Sfeer impressie Hotel
en omgeving.