HOTEL DE TWEE LINDEN

Hotel De Twee Linden is gelegen in hart van Beneden-Leeuwen en dankt de naam aan de twee linden die in het begin voor de toenmalige boerderij stonden. Beneden-Leeuwen heeft een gezellige dorpskern met meerdere winkeltjes. Een ideaal en rustig uitgangspunt voor vele mooie fiets- en struinroutes door de Betuwe en door het Land van Maas en Waal.

Het hotel heeft een diversiteit aan kamers, van een volledig voorziene Economy kamer tot de mooie, ruime Superior DeLuxe Kamer met bijvoorbeeld Whirlpool. De kamers beschikken over o.a. comfortabele bedden, eigen badkamer met douche/bad en toilet, een klein bureau en/of zithoekje, TV, airconditioning, koffie en thee faciliteiten en een kleine kluis. Uiteraard is het gehele hotel voorzien van gratis WiFi en is er genoeg gratis parkeergelegenheid rond het hotel.

 

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd bestaande uit diverse verse broodsoorten uit de oven en van de warme bakker, gekookte eieren en roerei, bacon, verschillende zoet-, kaas- en vleeswaren, vers fruit, yoghurt, ontbijtgranen, koffie/thee, jus d’orange en melk.

In het aanwezige restaurant kunt ook lekker lunchen en dineren, maar uiteraard is het ook mogelijk om te reserveren voor een uitgebreide High Tea. Maar komt u ʿgewoon’ voor een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers daarbij dan bent u natuurlijk van harte welkom!

De omgeving van Beneden-Leeuwen heeft elk jaargetijde een ander gezicht en is daarom heel geschikt om per fiets te verkennen. U kunt uw eigen fiets meenemen en stallen in de gesloten fietsenstalling. Maar het is ook mogelijk fietsen bij het hotel te huren, zowel gewone fietsen als elektrische fietsen. De Twee Linden is een officieel informatiepunt binnen de regio. Alle -knooppunten- routes zijn bij het hotel te verkrijgen.

Het Team van De Twee Linden verwelkomt u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
De Twee Linden
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen

Telefoon: 0487-591234
E-mail:
info@detweelinden.nl
Website: https://detweelinden.nl/nl/

 

Volg De Twee Linden ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.