RETAURANT BOTTLES

Restaurant Bottles is een zeer trendy, vernieuwend restaurant dat zeer hoog aangeschreven staat vanwege haar verfijnde gerechten, waarbij de puurheid van streekproducten voorop staat. Tevens komt de smaak van de diverse seizoenen goed tot uiting in de steeds wisselende menukaart en het speciaal door de chef samengestelde Bottles-menu.

Naast de verfijnde menukaart heeft restaurant Bottles ook één van de meest uitgebreide wijnkaarten van heel Nederland. Vinoloog Jens Hoogstad geeft u graag uitleg bij de bijzondere wijncollectie in de inloop klimaatkast.

U kunt in restaurant Bottles terecht voor een kopje koffie, lunch of diner. Zowel voor privé als zakelijke gelegenheden is Bottles een aangename locatie. Er is ook een private dinner room beschikbaar voor (zakelijke) diners, recepties, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Hotel Royal heeft 51 ruime comfortabel en compleet ingerichte kamers welke uitnodigen voor een langer verblijf.

Er is toeristische info over de omgeving beschikbaar alsook de mogelijkheid om fietsen te huren.

De omgeving is zeker de moeite waard. Plaatsen als Terneuzen en Middelburg (via de Westerschelde tunnel) zijn met de auto goed bereikbaar en ook de Belgische steden als Gent, Brugge en Brussel. In de grensregio kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Of u brengt een eens bezoek in een van de musea in de regio. Ook voor sportieve activiteiten als diverse watersporten, indoor skiën of golfen zit u goed bij Hotel Royal in Sas van Gent.

We verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Royal - Restaurant Bottles
Gentsestraat 11-13
4551 CC Sas van Gent

Telefoon: 0115-451853
Email:
info@royalhotels.nl
Website: www.royalhotels.nl