B&B PASTORIE de MORTEL


Wij nodigen u uit, om op een unieke, cultuurhistorische locatie kennis te komen maken met De Mortel en omgeving. Logeren in een monumentale pastorie uit 1886, in de gemeente Gemert-Bakel. Voor gasten die rust en ruimte zoeken en tevens de geweldig mooie natuur in deze regio kunnen waarderen, is de pastorie een uitstekende plaats voor een kortstondig of langer verblijf.

Omdat de pastorie een monumentaal gebouw is, beschikken we over ruime gastenkamers. De pastorie is natuurlijk voorzien van centrale verwarming en isolerende beglazing. Een comfortabele omgeving dus voor alle jaargetijden. De kamers zijn allemaal voorzien van een eigen douche- toiletruimte en zijn ruim genoeg voor een comfortabel zitje, als u op uw kamer verblijft.

U kunt gebruik maken van de lcd-tv, en er is natuurlijk gratis WiFi waarop
uw lap-top en/of uw smart phone werkt. Ook om een kopje koffie of thee te zetten zijn de voorzieningen aanwezig. In een B&B is een goede nachtrust zeer belangrijk. Daarom zijn onze bedden allemaal elektrisch verstelbaar en bieden optimaal comfort, wat een goede nachtrust garandeert. De kamers hebben binnenluiken, zoals dat in de pastorie gebruikelijk was.

Ook het ontbijt wordt rijkelijk verzorgd. Vers, eigengebakken brood, en een keuze uit verschillende heerlijke producten. Uw eitje gekookt of gebakken naar uw wens, op de tijd die u bepaalt. Het begin van de dag moet goed zijn.

Wij vinden het oer-gezellig als onze gasten een kopje koffie meedrinken en een praatje maken. Ook kunt u gebruik maken van onze gerieflijke woonkamer, eetkamer of onze serre met uitzicht op de prachtige tuin. Hier kunt u de krant doorkijken, een boek lezen of wat mijmeren. Het is de combinatie van gastvrijheid, authentieke sfeer en Brabantse gemoedelijkheid die centraal staat. Service en persoonlijke aandacht kunt u hier ervaren in de goede zin van het woord.

Bed & Breakfast Pastorie De Mortel biedt u onderdak in een nostalgische omgeving met alle comfort en voorzieningen van nu. Ook is een rolstoelvriendelijke zorgkamer (met voorzieningen) aanwezig. In deze kamer kan kunt u, bijvoorbeeld na een medische ingreep, herstellen in een andere omgeving tot u weer in staat bent om naar huis te gaan. De bedden kunnen uit elkaar worden gezet, zodat een partner/mantelzorger ook gerust kan slapen.

De Mortel ligt op een kruispunt van veel fietsroutes, wandelroutes, tourroutes voor motorrijders en mountainbikers. Dit alles in de prachtige regio Oost-Brabant en Noord-Limburg. Rijke bosgebieden wisselen zich af met uitgestrekte landerijen. Het dorp is omringd door natuurgebieden en bezienswaardigheden. De Peel in al zijn glorie. De Stippelberg waar ook een 27 holes golfbaan gevestigd is. De Maasvallei met zijn mooie rivierdorpen en uiterwaarden. Historische, gezellige steden als Den Bosch en Eindhoven.

Wij zien u graag in onze Bed & Breakfast voor een unieke ervaring. De B&B is het hele jaar geopend.


Aanbieding
Korting 5% op boeking/reservering.

Contact

B&B Pastorie De Mortel.
St. Antoniusstraat 34
5425 VE De Mortel

Tellefoon: 0492-361315
E-mail:
info@bbpastoriedemortel.nl
Website:
www.bbpastoriedemortel.nl
Volg B&B Pastorie de Mortel ook op
Facebook.

Klik hier voor een virtuele rondleiding.