GROEPSACCOMODATIE 'T VLINDERHÖFKE

Vanaf 2018 is 't Vlinderhöfke geen hotel meer maar een groepsaccommodatie waar familie- en vriendengroepen welkom zijn. De accommodatie richt zich vooral op wandel- en fietsgroepen. Ook is 't Vlinderhöfke zeer geschikt voor zangkoren die graag een aantal dagen willen oefenen en samen zijn. De groepsruimte is een mooie plek voor groepen die creatief bezig willen, zoals schilderen, kleien, etc. Bij goed weer kan er ook op mooie plekken in het heuvelland geschilderd worden.

De accommodatie heeft 10 gastenkamers waarvan driekwart met eigen douche en toilet. De inrichting ademt een gemoedelijke sfeer waar u zich direct thuis zult voelen. Op alle kamers is gratis WiFi aanwezig.

Er is een groepskeuken waar u uw eigen maaltijden kunt bereiden en nuttigen.

In de groepskeuken staan diverse klappers met o.a. wandelingen, informatie over restaurants in de omgeving en algemene achtergrondinformatie m.b.t. Zuid-Limburg. De gastgevers zijn u graag met raad en daad behulpzaam.

In de voor- en achtertuin is een zonneterras waar u heerlijk kunt ontspannen.
Aan de overkant van de weg is een grote algemene parkeerplaats en er ligt een fruittuin waar u mag vertoeven en/of genieten van de diverse bessen en pruimen.
In de zomer vindt er in de tuin tegenover 6 weken lang een cursus beeldhouwen plaats. De cursus wordt gegeven door kunstenaars uit Zimbabwe. U kunt zich per dag voor de cursus inschrijven (zie https://www.afrika-anders.nl/).

Sint Geertruid is een nog authentiek Limburgs dorpje tussen Maastricht en Noorbeek. U kunt er genieten van een heerlijke rust en landelijke schoonheid maar ook is de gezellige drukte van steden, winkelcentra en bezienswaardigheden vlakbij.

Een verblijf in 't Vlinderhöfke is afgestemd op gezonde ontspanning zoals wandelen en fietsen, eenvoud, natuur en... kwaliteit op een geliefde plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede "bourgondische" dat Limburg in huis heeft.

U bent van harte welkom en wij hopen dat onze gastvrijheid zo herkenbaar zal zijn dat wij u nog meerdere malen als gast mogen ontmoeten.

Maria Broderix en Hendrik Regelink

Aanbieding
Wanneer u de code 50+ gebruikt krijgt u een korting van € 5,00 per persoon als u boekt voor minimaal 10 personen en minimaal 2 dagen.

Contact
Groepsaccommodatie 't Vlinderhöfke
Julianaweg 21
6265 AH St. Geertruid

Telefoon: 043- 4081203
E-mail: info@vlinderhöfke.nl
Website: www.cursusaccommodatie.nl / www.vlinderhofke.nl


Sfeer impressie groepsaccommodatie en omgeving.