B&B ‘T REIJMERHÖFKE

Op een heerlijke rustige plek in het dorpje Reijmerstok midden tussen de Limburgse heuvels vindt u in een typisch Limburgse carréboerderij Bed en Breakfast ‘t Reijmerhöfke. Een ideale overnachtingsplek in Zuid Limburg waar al meer dan 30 jaar gastvrij gasten worden ontvangen.

De B&B heeft 3 types kamers:
Een gezellige tweepersoonskamer met douche en toilet en een wastafel met warm en koud water (een föhn is aanwezig) en tv. Eventueel kan een derde bed worden bijgeplaatst.
Een extra ruime tweepersoonskamer met douche en toilet en een wastafel met warm en koud water (een föhn is aanwezig), 2 mooie relax fauteuils en een tv. Op deze kamer kunnen 2 bedden worden bijgeplaatst waardoor deze dus ook prima geschikt is als familiekamer.
Een knusse eenpersoonskamer met een wasbak met warm en koud water en een tv waarbij u gebruik maakt van een gemeenschappelijke douche en toilet. 
Alle bedden zijn 2.10m lang en tevens wat hoger, zodat het in- en uitstappen gemakkelijker gaat indien u bijvoorbeeld minder goed ter been bent.


's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd. Op het gezellige terras kunt u heerlijk genieten van de zon of u gaat lekker relaxen in de recreatieruimte waar u tevens een lekker gekoeld drankje of een heerlijk kopje koffie/thee kunt gebruiken.

 

Er is een ruime (afgesloten) parkeerplaats waar auto’s, motoren en fietsen veilig geplaatst kunnen worden. Ook is gratis WiFi is beschikbaar.

De B&B is met zijn 7 kamers ook prima geschikt voor een familie(feest/reunie) of groep waarbij het gehele B&B gebruikt kan worden (afhankelijk van groepsgrootte).

Zuid Limburg is een gebied met een uniek karakter, steile hellingen afgewisseld met holle wegen en plateaus. Groene heuvels verfraaid door historische vakwerkboerderijen en hoogstamboomgaarden. Natuurgebieden als de Brunssummerheide en beekdalen zoals het Gulpdal. Een uitstekende plek voor liefhebbers van natuur, rust en cultuur maar ook voor de actieve wandelaar en fietser. En voor de liefhebber van steden, Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Gulpen en Aken bevinden zich binnen een straal van 15 km van de B&B.

Dus bent u op zoek naar een mooie Bed en Breakfast in Zuid Limburg?
Paulette en Carlo heten u graag van harte welkom in ‘t Reijmerhofke.

Aanbieding
Midweek aanbieding. Als gebruiker van LKGX verblijft u een midweek van 4 nachten maar betaald 3 nachten (aankomst op maandag en vertrek op vrijdag).
 

Contact
Bed en Breakfast ‘t Reijmerhöfke
Reijmerstokkerdorpsstraat 77
6274 NH Reijmerstok

Telefoon: 043-4504500
Contactformulier:
www.reijmerhofke.nl/route-contact
Website: www.reijmerhofke.nl

Sfeer impressie B&B.