ESCOOTERNOORD

Met een Etalian elektrische scooter reist u gemakkelijk en snel van A naar B. Etalian elektrische scooters zijn comfortabel en elegant met een knipoog naar de jaren vijftig en zestig. Met zijn retro uiterlijk bent u met de Etalian een opvallende verschijning in het verkeer.

U kunt uw Etalian nog comfortabeler en completer maken door deze uit te breiden met een windscherm, een verlengd bagagerek, topkoffer of zadelkleur. Met de diverse opties en trendy kleuren kunt u uw Etalian helemaal aanpassen en stylen naar uw eigen wensen en eisen. Bovendien kunt u het zadel in echt leer laten bekleden waardoor deze een nog chiquere uitstraling krijgt.

Stijlvol, hip én vooral milieuvriendelijk want de Etalian rijdt namelijk volledig elektrisch, dus stil en geen uitlaatgassen zoals de conventionele scooters.
Hierdoor geniet ontspannen en comfortabel, zittend op de buddyseat van uw scooter, van het ruisen van de wind en de geluiden van de vogels en natuur om u heen.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de Etalian. Koopt u een Etalian, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. De scooter is
niet alleen trendy maar ook van uitstekende kwaliteit. Zo zijn kabels weggewerkt, carrosseriedelen afgedekt en is de Etalian zowel voor als achter uitgevoerd met hydraulisch bediende en geventileerde schijfremmen. Verder is de scooter voorzien van A-merk accu(s) met overbelasting - beveiliging en is uitgerust met instelbare schokbrekers. Dit in combinatie met een lange wielbasis zorgt voor een uiterst stabiele wegligging, ook op hobbelige wegen.

De Etalian is leverbaar als snor- of bromscooter, 25 of 45 km/h.Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele prijzen (door scrollen naar scooterassortiment).


Contact

Escooternoord
Harspit 15
9288 DC Kootstertille


Showroom (op afspraak)
Zoom 15-a
9231 DX Surhuisterveen

Telefoon: 0512-361981 / 06-16150045
E-mail: info@escootersnoord.nl 
Website / Webshop:
 https://escootersnoord.nl/