LIGIER - MICROCAR

Wanneer uw rijbewijs door omstandigheden niet meer wordt verlengt en u toch graag mobiel wilt blijven kan dat. Met een 45 km auto kunt u -regionaal- mobiel blijven, ook zonder nog in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs. U ruilt uw rijbewijs op het gemeentehuis om voor een AM rijbewijs en u ruilt uw automobiel in voor een auto van Microcar of Ligier.
Zo kunt u  zelfstandig naar de supermarkt, bingo, vrienden en familie blijven gaan. En met de nieuwe generatie brommobielen mag u worden gezien. Ze hebben een eigentijdse sportieve en/of klassieke uitstraling, zijn veilig, hebben een stabiel weggedrag en een uitstekend rijcomfort, zijn zuinig in gebruik, ecologisch verantwoord en doen qua luxe en afwerking zeker niet meer onder voor een -gewone- kleine automobiel.

Ook als tweede auto is een brommobiel een echte aanrader. Ideaal voor (eventueel) meerdere gezinsleden en/of -klein- kinderen want al vanaf 16 jaar mogen deze in een brommobiel rijden mits in het bezit van een bromfietsrijbewijs. Daarbij het gunstige kostenaspect en het gegeven dat de auto weinig parkeerruimte vraagt.
En de ruimte? Deze valt reuze mee. Omdat er twee zitplaatsen zijn blijft er meer dan genoeg ruimte over voor de boodschappen of bagage.

En wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan eens de voordelen van private lease. U rijdt onbezorgd een nieuwe brommobiel voor een vast bedrag per maand waarbij de kosten als afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden, verzekering (all-risk) zijn inbegrepen. 
U heeft één aanspreekpunt voor alle zaken en onderhoud, uw eigen dealer.
Dus geen verrassingen, alleen nog maar tanken!  Uw huidige auto/brommobiel kunt u eventueel inruilen.

Wilt u meer informatie of een proefrit maken?
Klik
hier voor dichtstbijzijnde Ligier en Microcar dealer in uw buurt.
Ook kunt u aanvullende informatie lezen en eventueel downloaden van Ligier en Microcar door op de logo's onderaan deze pagina te klikken..

Aanbieding
1 jaar gratis onderhoud.

Contact
Hoofdvestiging
Ligier Group Benelux
Hasseltsesteenweg 143
3580 Beringen

Telefoon: 0032-011458383 / 0800-30643 (gratis)
E-mail:
info@ligiergroup.be
Website: www.ligiergroup.nl

Nederland
Ligier Group
Nicolaasweg 68
3581 VK Utrecht

Telefoon: 0800-0231026 (gratis)


Beeld impressie.