AUTOBEDRIJF A. MINNAARD

Autobedrijf A. Minnaard is allround autobedrijf waar men de klant bij naam kent. U kunt er terecht voor onderhoud van alle typen auto’s en brommobielen van ieder merk, APK, uitlijning, airco- en bandenservice. Zelfs met uw leaseauto bent u van harte welkom.
Autobedrijf A. Minnaard  is gespecialiseerd in Opel en is tevens dealer van AIXAM brommobielen.

Een brommobiel oftewel 45 km autootje is een veilig en comfortabel vervoermiddel wat in de stad goed met het overige verkeer mee kan komen. Op stillere wegen en op het platteland is een brommobiel ook een goed alternatief, zeker daar waar frequent openbaar vervoer ontbreekt. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen rijbewijs nodig.

Omdat de laatste jaren niet alleen veel aandacht de veiligheid van brommobielen is besteed maar ook aan het disign mag u best worden gezien.

Naast de aankoop van een nieuwe brommobiel of occasion kunt u ook voor schadeherstel en reparaties terecht bij Autobedrijf A. Minnaard.

Daarnaast heeft Autobedrijf A. Minnaard een bandenshop en een tankstation welke 24 uur per dag 7 dagen per week geopend is. Tevens kunt u er een kenteken op naam laten zetten, overschrijven of schorsen. Dit kan voor alle voertuigen waarvoor een kenteken vereist is.

Omdat het bedrijf zich gecertificeerd Lease Service Center mag noemen kunnen leaserijders er  terecht voor professioneel onderhoud en service aan hun auto.

Terecht kan Autobedrijf A. Minnaard zich dan ook een allround autobedrijf noemen waar u met ieder vervoermiddel welkom bent en waar vakmanschap en service hoog in het vaandel staan.Neem via deze link eens een kijkje in het bedrijf.

Aanbieding
5000 kilometer
gratis rijden in uw nieuwe brommobiel.

Contact
Autobedrijf A. Minnaard
De Schans 27
8374 KD Kuinre

Telefoon: 0527-231731
E-mail:
info@autobedrijfminnaard.nl
Website:
www.autobedrijfminnaard.nl
Volg Autobedrijf A. Minnaard ook op Facebook en Twitter.