KOBO FIETSEN

Met één miljoen e-fietsers in Nederland begint de elektrische fiets een steeds grotere plek in te nemen in ons fietsland. Dit is heel goed te zien aan de steeds grotere variëteit in het aanbod.

Steeds meer mensen zien het voordeel van de e-bike. Niet alleen als senioren fiets of voor de boodschappen maar ook om te forenzen, te sporten of bijvoorbeeld te mountainbiken.
Je bent lekker actief bezig maar vaak zonder dat het extra tijd kost en in de stad is er ook nog het grote voordeel van een filevrije rit. Iedereen kan dat duwtje wel gebruiken

KTM begon tien jaar geleden met de verkoop van e-bikes. Als een van de eerste fabrikanten rustte zij sportieve fietsen uit met e-power zoals een e-mountainbike, een e-cross trekking en een e-freeride-model.


De Oostenrijkse fietsproducent KTM is voortdurend op zoek naar innovaties om de verkoop van sportieve e-bikes verder te stimuleren. In samenwerking met Panasonic ontwikkelde KTM recentelijk een lichtgewicht achterwielmotor voor sportieve elektrische fietsen.


Een e-bike is comfortabel en praktisch, maar ook een fiets die vaak zonder ondersteuning prima fietst.

KOBO Fietsen biedt u een compleet assortiment met o.a. mountainbikes, racefietsen, trekking modellen, kinderfietsen en natuurlijk stadsfietsen en e-bikes.
Kom daarom langs in de showroom om de mogelijkheden en diverse modellen te bekijken.
Wees verzekerd van een kundig advies, goede service en onderhoud.

Aanbieding

 

Bij iedere fiets een GRÁTIS afleverbeurt en een Accessoire pakket t.w.v. € 50,00 * op vertoon van LKGX voucher.

 

* Vraag naar de voorwaarden.


Contact
KOBO Fietsen
Jade 10
9207 GL Drachten

Telefoon: 0512-546392 of 06-38464383
E-mail: verkoop@ktmfietsen.nl
Website: www.ktmfietsen.nlEen kort bezoekje aan de KTM Fietsfabriek in Mattighofen.