TWEEWIELERCENTRUM ZWOLLE uw driewielerspecialist

Bewegen is gezond. Dat geldt zeker ook voor fietsen.
Toch kan het naarmate u ouder wordt soms lastiger zijn om in balans te blijven op de fiets. Dan is het misschien verstandig om de aanschaf van een driewielfiets te overwegen. Op een driewielfiets heeft u namelijk meer stabiliteit en kan u zich goed blijven concentreren op het verkeer zonder dat u bang hoeft te zijn uw evenwicht te verliezen.

Het voordeel van een driewieler begint al bij het op- en afstappen omdat deze niet kan omvallen. De twee zijwielen houden de fiets perfect in balans ook tijdens het fietsen. Deze stabiliteit zorgt ervoor dat uw veiligheid op de fiets wordt vergroot. Remmen voor bijvoorbeeld een stoplicht is geen probleem. U remt gewoon heel rustig en blijft op uw fiets zitten terwijl u wacht op groen licht. Afstappen is niet nodig en de kans om te vallen is nihil zelfs wanneer u abrupt moet remmen.

Doordat u blijft bewegen blijft u vitaler. Wanneer u blijft fietsen, blijven immers uw spieren sterk en behoudt u een goede conditie. En zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Wanneer u besluit om een driewielfiets aan te schaffen, dan bent u zeker niet de enige. De driewieler voor volwassenen wordt namelijk steeds populairder in Nederland.

Tweewielercentrum Zwolle is dé specialist voor alle driewielfietsen en aangepaste fietsen. U
vindt er een bijzonder en uitgebreid assortiment driewielers voor volwassenen van gerenommeerde merken, één van de weinige met zoveel keuze. Daarnaast krijgt u deskundige informatie en advies.
Ook kunt u bij Tweewielercentrum Zwolle op afspraak terecht voor het proefrijden op een driewieler. Onder begeleiding krijgt u tips om het fietsen op een driewieler zo snel mogelijk onder de knie te krijgen en de juiste keuze te maken.

Tweewielercentrum Zwolle bezorgt uw fiets (in de meeste gevallen geheel gratis) binnen heel Nederland. Inruil van alle soorten fietsen is mogelijk.

Tweewielercentrum Zwolle is specialist in betaalbaar fietsplezier voor iedereen!

 
Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het
uitgebreide aanbod.


Contact
Tweewielercentrum Zwolle
Vechtstraat 26
8021 AX Zwolle

Telefoon: 038-7501608
E-mail:
info@tweewielercentrumzwolle.nl
Website:
 www.tweewielercentrumzwolle.com
Volg
Tweewielercentrum Zwolle ook op Facebook.