DE GRAAF MOBILITEIT & WELZIJN

De Graaf Mobiliteit is dé specialist in mobiliteit en welzijn. U kunt er terecht voor rollators, scootmobielen, brommobielen, wandelstokken, sta-op stoelen en nog veel meer producten die uw mobiliteit en welzijn een positieve boost geven. Het team van De Graaf Mobiliteit staat voor de ultieme hulp die u nodig heeft bij de aanschaf van een van de producten.

Zowel in Hoogwoud als in Amsterdam zijn royale showrooms waarin u de producten en modellen van diverse topmerken kunt bekijken én beoordelen.

Zo ervaart u bijvoorbeeld dat de hedendaagse brommobiel in vormgeving en comfort niet onderdoet voor de gewone personenwagen. Alle luxe die u verwacht in een auto, is standaard aanwezig en daarbij zijn persoonlijke aanpassingen altijd mogelijk.

Bij De Graaf Mobiliteit krijgt u twee of drie jaar garantie op elke nieuwe brommobiel. De werkplaats voor onderhoud en reparatie beschikt over de modernste apparatuur. Desgewenst kunt u terecht voor financiering, lease, huur en verzekeringen.

En wilt u persoonlijk advies voordat u overgaat tot aanschaf van een product, maar bent u niet in staat om naar één van de winkels te komen? Dat is geen probleem. Een adviseur komt graag met één van de rijdende showrooms bij u thuis langs, zodat u in uw eigen, vertrouwde omgeving de producten kunt proberen. Daarnaast is het een optie om u thuis op te halen voor een showroombezoek.

Aanbiedingen
Om uw brommobiel nog completer te maken wordt bij aanschaf een
gratis Tom Tom geïnstalleerd.

Bij aanschaf van een -grote- scootmobiel krijgt u
gratis een kleine handzame Antares scootmobiel.

Contactgegevens
De Graaf Mobiliteit
Westerboekelweg 22a
1718 MK Hoogwoud

De Graaf Mobiliteit & Welzijn
Westerboekelweg 11c
1718 MJ Hoogwoud

Telefoon: 0800-4545123 / 020-4751390 (gratis)
Website:
www.degraafmobiliteit.nl
Volg De Graaf Mobiliteit & Welzijn ook op Facebook.