DE GRAAF MOBILITEIT AMSTERDAM

De Graaf Mobiliteit Amsterdam is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van nieuwe en tweedehands brommobielen / 45 km auto's. De brommobielen van De Graaf voldoen aan de hoogste kwaliteit standaard om in uw dagelijkse mobiele behoefte te voorzien. Voor een deskundig advies bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte brommobiel bent u bij De Graaf in Amsterdam aan het juiste adres. Omdat veel modellen op voorraad staan is een snelle levering gegarandeerd!

Als AIXAM dealer vindt u bij De Graaf het volledig assortiment AIXAM brommobielen van de AIXAM City tot aan de eAIXAM, de enige elektrische brommobiel in Nederland! 

AIXAM staat voor veilig en comfortabel vervoer en let wel, de 45 km auto is eindelijk volwassen geworden met krachtige, stillere motoren, optimaal rijcomfort en betrouwbaarheid die qua design niet onderdoen voor een gewone personenwagen. Daarnaast stelt AIXAM hoge eisen aan de veiligheid van haar brommobielen en is als enige fabrikant geslaagd voor alle veiligheidstesten.
 
Natuurlijk kunt u ook bij De Graaf terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen, niet alleen voor AIXAM brommobielen, maar ook voor alle andere merken.

Ook een financiering behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?
Kom snel langs voor een gratis proefrit bij De Graaf in Amsterdam en laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel.

En omdat De Graaf Mobiliteit dé specialist in mobiliteit en welzijn kunt u er natuurlijk ook terecht voor nieuwe en gebruikte scootmobiels, rollators en andere producten.

Aanbiedingen
Om uw brommobiel nog completer te maken wordt bij aanschaf een
gratis Tom Tom geïnstalleerd.

Bij aanschaf van een -grote- scootmobiel krijgt u
gratis een kleine handzame Antares scootmobiel.

Contact

De Graaf Mobiliteit
Nieuwe Hemweg 7C
1013B Amsterdam


Telefoon: 0800-4545123 / 020-4751390 (gratis)
Website:
www.degraafmobiliteit.nl

Volg De Graaf Mobiliteit & Welzijn ook op Facebook.