HOTEL DE KRUISHOEVE

Net buiten het Noord Brabantse plaatsje Vught staat het gezellige drie sterren familie Hotel De Kruishoeve. U overnacht midden in het bos, op 500 meter van recreatieplas De IJzeren Man en op korte afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Het hotel biedt aan 90 personen de mogelijkheid om er te overnachten in comfortabele kamers die voorzien zijn van verschillende faciliteiten en allemaal een eigen badkamer hebben met douche en toilet. Bovendien heeft u op alle kamers gratis een goede en snelle WiFi verbinding. Daarnaast hebben de comfort kamers een mooi terras.

Elke ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in het
restaurant waar u ook kunt lunchen en lekker dineren. Ook kunt picknicken in de mooie tuin aan een van de picknicktafels of tijdens een wandeling langs
de IJzeren Man. Wanneer u wilt  kunt u aan de receptie een uitgebreide picknickmand reserveren.

Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook is
er een geldautomaat. Huisdieren zijn in de kamers niet toegestaan.

Bij de recreatieplas de IJzeren Man kunt u heerlijk recreëren en de natuurrijke omgeving is bij uitstek geschikt om te wandelen, te fietsen en te paardrijden. Het is mogelijk om bij het hotel fietsen te huren.  Na een ontspannen wandeling of een mooie fietstocht, kunt u een hapje eten in het restaurant en daarna een drankje gebruiken in de gezellige hotelbar of bij mooi weer op het terras.

En wilt u een dagje lekker shoppen of een museum bezoeken? De grote steden Tilburg en ’s Hertogenbosch zijn gemakkelijk te bereiken. Ook het attractiepark Efteling, het Safaripark de Beekse Bergen en het Autotron in Rosmalen bevinden zich in de directe omgeving.

Hotel de Kruishoeve is zeker een bezoek waard voor jong en oud.
U bent van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact
Hotel De Kruishoeve
Kruishoeveweg 6
5263 NM Vught

Telefoon: 0411-642079
E-mail:
info@kruishoeve.nl
Website: www.kruishoeve.nl/
Volg Hotel De Kruishoeve ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel en omgeving.