HOTEL DE VILLA DONGEN

Hotel de Villa is een prachtig hotel met een historisch karakter in het centrum van het Brabantse Dongen. De monumentale villa dateert van het eind van de 19e eeuw. Het hotel is geheel gerenoveerd. Op de tweede verdieping zijn de kamers nog voorzien van 120 jaar oude balken. Dit samen met de kleinschaligheid en huiselijke sfeer zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.

De stijlvolle kamers van Hotel de Villa zijn voorzien van comfortabele bedden, een ruime tot zeer ruime badkamer met douche, toilet en föhn, telefoon, flatscreen televisie, kluisje, bureau, zitje en gratis WiFi. Er zijn twee soorten kamers, namelijk 'Standaard kamers' en 'Comfort kamers'. Het verschil tussen Comfort en Standaard kamers is de grootte en ligging. Standaardkamers beschikken over een tweepersoonsbed met één matras. Comfortkamers beschikken over een ruim en lang tweepersoonsbed met 2 matrassen. Comfortkamers beschikken tevens over faciliteiten om ook voor rolstoelgebruikers het verblijf aangenaam te laten zijn. Hotel de Villa beschikt over een lift.

's Morgens is het restaurant de plek waar u aanschuift voor een heerlijk uitgebreid ontbijt met een lekkere versgemalen kop koffie. Er is een terras waar u bij mooi weer uw krantje kunt lezen en heerlijk van de rust kunt genieten. 's Avonds kunt u aan de bar een drankje of andere verfrissing gebruiken.

U kunt gratis en veilig parkeren bij het hotel.

De ligging van het hotel biedt veel mogelijkheden. U vindt er prachtige natuurgebieden en bruisende steden. Ontdek al wandelend of fietsend de prachtige zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen of verken Nationaal Park de Biesbosch. Of u gaat lekker shoppen in de steden Breda of Tilburg.
En ook voor een museumbezoek bent u in Dongen aan het juiste adres. Het plaatselijke museum 'De Looierij' biedt een interessante kijk in het verleden van de leerlooierij, een ambacht waarmee Dongen ooit veel rijkdom heeft verworven.

Hotel de Villa in Dongen verwelkomt u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel De Villa
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen

Telefoon: 0162-320880
E-mail:
info@hoteldevilla.com
Website: www.hoteldevilla.com


Sfeer impressie Hotel.