KAPELLERPUT

Kapellerput is gelegen in Heeze op een 25 hectare groot landgoed. De wandel- en fietspaden lopen door de achtertuin. Na een actieve dag in de natuur, rust u heerlijk uit op één van de terrassen. Laat u verrassen door de kleurrijke kunst en design, de gastvrijheid, de unieke boomhut en een culinair drie gangendiner. U overnacht in een comfortabele kamer met uitzicht over het bosrijke landgoed. Uniek is de kunst op iedere hotelkamer. De hotelkamers zijn voorzien van handdoeken en bedlinnen van fair trade gecertificeerd geteeld katoen.  Na een (h)eerlijke nachtrust staat een uitgebreid en gezond ontbijt voor u klaar. Geniet van ambachtelijk brood, cereals, verse jus d’orange, een kakelvers eitje en een heerlijke cappuccino van (h)eerlijke koffie.

 

’s Middags kunt u genieten van lichte lunchgerechten en tijdens het diner proeft u in het restaurant of op het terras van pure, smaakvolle regionale specialiteiten en biologische gerechten.
In de aanwezige bar kunt u 's avonds even gezellig bijpraten of een spelletje biljart spelen. Er is voldoende  parkeergelegenheid en gratis WiFi aanwezig. Tevens is er de mogelijkheid om fietsen te huren en kan er een lunchpakket worden verzorgd. Ook is er een lift en zijn er faciliteiten voor mindervaliden.

 

Tijdens een weekendje weg of korte vakantie geniet u bij Kapellerput in alle rust van de goede dingen in het leven: kunst en cultuur, eten en drinken, natuurgebied de Strabrechtse heide en de gezelligheid van het dorp Heeze dat niet voor niets de ‘Parel van Brabant’ wordt genoemd. En wanneer u lekker wilt gaan shoppen, Eindhoven ligt vlakbij.

Bij Kapellerput geniet u van een onvergetelijk verblijf: romantisch of juist actief, culinair of cultureel. Of een combinatie van allemaal…

 

U bent van harte welkom

 

Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Kapellerput

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze

Telefoon: 040- 2241922
WhatsApp: 06- 23149295
Email: welcome@kapellerput.nl
Website: www.kapellerput.nl
Volg Kapellerput ook op Facebook en Twitter.

 

Sfeer impressie Hotel en omgeving.