HOTEL 't TREFPUNT

In het centrum van het Brabantse Made vindt u drie sterren Hotel 't Trefpunt. Het hotel biedt 36 eenvoudig doch compleet ingerichte
één tot vier persoonskamers. 28 kamers is per lift bereikbaar. Bij aankomst wordt u vriendelijk door het personeel ontvangen en geïnformeerd.

De kamers zijn voorzien een eigen badkamer, toilet, TV, zithoek en gratis WiFi. Eén van de kamers is geschikt voor mindervaliden (maximaal voor drie personen). De junior suite is voorzien van een 2 persoonsbed en een duo bad.

Dagelijks wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met verse broodjes en gekookt eitje.

 

Het hotel heeft een restaurant en een café, die uitkomt op een terras.
's Middags kunt u hier uw lunch gebruiken en 's avonds kunt u hier lekker dineren. In het in eetcafé ‘De Steenhoeve’ vindt u de culinaire Brabantse traditie. Tevens is er een speciaal Grill-Café “Onze Buren” voor onder andere steengrill. Het is gelegen naast het hotel

 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bij Hotel Restaurant 't Trefpunt kunt u ook fietsen huren. Er zijn verschillende fietsroutes in de buurt van het hotel. Wandel, fiets, of maak een rondvaart door de Brabantse Biesbosch en geniet van de rijke flora en fauna van dit prachtige en unieke natuurgebied. Wellicht lukt het u een bever te spotten.
U zou het misschien niet verwachten van zo’n kleine plaats, maar Made heeft veel leuke evenementen.

En liever even naar de grotere stad? Breda is een zeer geliefde stad voor fervente winkelaars en bourgondische types. Om leuk inkopen te doen zijn er weekmarkten, lange winkelstraten en overdekte winkelcentra. Maak een stadswandeling en ontdekt de rijke historie van deze Nassaustad met de vele kerken en kloosters. Breda ligt op slechts 15 km van het hotel en de bushalte op slechts 50 meter afstand. U heeft directe verbindingen naar de stad.

 

Ook groepen zijn in het hotel van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse arrangementen.

 

Contact
Hotel 't Trefpunt
Raadhuisplein 1-A 
4921 ZJ Made (N.B.)

 

Telefoon: 0162-684000
Fax: 0162-685176 
E-mail:
info@hoteltrefpunt.nl
Website:
www.hoteltrefpunt.nl

Volg Hotel 't Trefpunt ook op Facebook en Twitter.

 


Sfeer impressie Hotel en omgeving.