BLISS BOUTIQUE HOTEL

In het hartje van Breda vindt u het eigentijdse Bliss Boutique Hotel. In het hotel wordt unique comfort gecombineerd met klassiek maar ook tijdloos met trendy. U heeft de keuze uit negen nachtelijke escapades, ofwel spectaculaire thema-suites voorzien van luxe en verblijfscomfort.

Alle suites zijn voorzien van heerlijke boxsprings van VI-Spring, een open haard, ligbad & separate douche, LED televisie, gratis WiFi en Netflix. Maar het bijzondere blijft dat elke suite een andere belevingswereld oproept.
Negen suites ...... Negen nachtelijke escapades.

Mogelijkheid tot parkeren heeft u in de 'Parkeergarage de Barones'. Deze beveiligde parkeergelegenheid ligt op 3 minuten loopafstand van het Bliss Boutique Hotel midden in het centrum van Breda. 

 

Omdat het hotel in het centrum van Breda ligt is het niet altijd mogelijk om voor te rijden. Als u niet direct kunt voorrijden maar toch veel bagage heeft kunt u even bellen. Er wordt dan een geschikte locatie afgesproken om u te helpen met de bagage. 

Breda is niet alleen een gezellige winkelstad maar ook op cultureel gebied kunt u in de -Oranje- stad uw hart ophalen. Bezoek een van de musea of laat u via de VVV een rondleiding door het Kasteel van Breda verzorgen. Ook de Willem Merkxtuin welke u misschien even moet zoeken is zeker een bezoekje waard. U waant zich in een oase van rust, te midden van het stadsgewoel. Heerlijk om even bij te komen, of om te genieten van de vele standbeelden die hier een plekje hebben gevonden.

Kortom ...... Bliss Boutique Hotel in Breda heet u van harte welkom.

 

Aanbieding
Gratis welkomstdrankje.

Contact

Bliss Boutique Hotel
Torenstraat 9
4811 XV Breda

 

Telefoon: 076-5335980
E-mail:
reception@blisshotel.nl
Website: www.blisshotel.nl

Volg Bliss Boutique Hotel Breda ook op Facebook en Twitter.Sfeer impressie Hotel.