HOTEL BOSSCHE SUITES


Hotel Bossche Suites begroet u vanuit twee karakteristieke panden middenin het bruisende centrum van ’s Hertogenbosch. In de ruime, sfeervolle en comfortabele suites aan de Verwersstraat en aan de Stationsweg schudt u het stadsleven ontspannen van zich af. Tevens is in alle suites een open haard aanwezig. U zult ervaren dat wereldse luxe fantastisch combineert met het gemoedelijke, Bourgondische karakter.

Het rijksmonument aan de Verwersstraat herbergt zes bijzondere suites, pal naast het Noordbrabants Museum en met uitzicht op de Sint Jans Kathedraal. Als u de deur uitloopt, staat u middenin het chique winkelgedeelte van ’s Hertogenbosch. Alle suites hebben een eigen naam en een uniek karakter, maar ze hebben beslist ook iets gemeen: ze zijn allen ingericht met liefde voor het historische pand, zonder in te boeten op hedendaags comfort.

In het monumentale pand aan de Stationsweg, van meer dan honderd jaar oud, zijn recentelijk zes nieuwe, prachtig ingerichte Bossche suites gerealiseerd. Elke suite draagt een typisch Bossche naam en is met veel oog voor detail ingericht. Sfeer, comfort en eigenheid staan centraal in alle ruimtes.

Indien gewenst kan een verwenontbijt worden geserveerd op een door u gewenst tijdstip bestaande uit o.a. jus d’orange, ham, kaas, vers fruit, yoghurt en diverse broodjes. Ook kunt u kiezen voor een luxe ontbijt, uitgebreid met o.a. een glas Champagne en gerookte zalm. En mocht u specifieke wensen of een allergie hebben dan wordt daar rekening mee gehouden.

 

’s Hertogenbosch kent een rijke historie en tal van monumenten en evenementen. Ook vindt u er natuurlijk cultuur en musea. Shoppen in ’s Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes. U vindt er hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. En dit alles op loopafstand.

Kom daarom langs voor een bijzondere overnachting in een van de luxe hotelkamers/suites in het hart van 's-Hertogenbosch!


Aanbieding
Als gebruiker van
LKGX krijgt u bij reservering als extra het ontbijt aangeboden. Zie voor meer informatie op onder vermelde site.
 
Contact
Bossche Suites
Locatie Verwersstraat
Verwersstraat 23a
5211 HT  's-Hertogenbosch

Locatie Stationsweg
Stationsweg 2
5211 TW 's-Hertogenbosch

Telefoon: 06-42127585
E-mail:
info@bosschesuites.nl
Website: www.bosschesuites.nl
Volg Bossche Suites ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.