HOTEL DE KRUISHOEVE

Net buiten het Noord-Brabantse plaatsje Vught staat het gezellige drie sterren familie Hotel en Restaurant De Kruishoeve, midden in het bos, op 500 meter van recreatieplas De IJzeren Man en op korte afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Na een dagje recreëren bij de IJzeren Man, een ontspannen wandeling of een mooie fietstocht in de natuurrijke omgeving van Vught, kunt u een lekker hapje eten, lunchen of dineren in het restaurant van De Kruishoeve. Bij mooi weer kunt u op het gezellige terras een drankje gebruiken, genieten van een lekker bakje koffie/thee met iets lekkers daarbij of van een andere verfrissing. In overleg kunt u ook p
icknicken in de tuin aan een van de mooie picknicktafels. U kunt aan de receptie hiervoor een uitgebreide picknickmand reserveren. Wanneer u dieetwensen heeft kunt u dit aangeven.

De omgeving van Vught is de moeite waard voor een wat langer verblijf .
Het aanwezige
hotel biedt aan 90 personen de mogelijkheid om er te overnachten in comfortabele kamers die voorzien zijn van verschillende faciliteiten zoals gratis WiFi en allemaal een eigen badkamer hebben met douche en toilet.

Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook is er een geldautomaat.

Het Hotel en Restaurant de Kruishoeve ligt centraal in de provincie Noord Brabant. Daardoor zijn steden als Tilburg, ’s Hertogenbosch, Breda en Eindhoven goed te bereiken. Ook het attractiepark Efteling, het Safaripark de Beekse Bergen en het Autotron in Rosmalen bevinden zich in de directe omgeving.

Hotel de Kruishoeve is daarom zeker een bezoek waard voor jong en oud.
U bent van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact
Hotel De Kruishoeve
Kruishoeveweg 6
5263 NM Vught

Telefoon: 0411-642079
E-mail:
info@kruishoeve.nl
Website: www.kruishoeve.nl/
Volg Hotel De Kruishoeve ook op Facebook.