HOTEL BRASSERIE OUD MAREN

In het hart van de schilderachtige omgeving van Maren-Kessel, vlakbij de grens tussen Brabant en het mooie Gelderland, op slechts 15 minuten van de levendige steden Den Bosch en Oss, ligt het gezellige Hotel Brasserie Oud Maren.

De brasserie is sfeervol ingericht met 46 zitplaatsen, een lange bar en een open keuken. U kunt in de brasserie terecht voor een ontbijt en diner. Er wordt het hele jaar door een basis menukaart gehanteerd. Naast de kaart zijn er wisselende specialiteiten, vaak streekgebonden gerechten en seizoensgebonden ingrediënten. Ja, f
ijnproevers kunnen dagelijks hun hart ophalen aan culinaire hoogstandjes. Indien gewenst kunnen op aanvraag gerechten worden verzorgd.

Ook is de brasserie een ideale plek om gezellig een kopje koffie te drinken of een andere verfrissing te gebruiken als u in de omgeving aan het wandelen, fietsen of toeren bent. Bij mooi weer geniet u hiervan uiteraard op het gezellige terras!

In het een karakteristieke hotel vindt u een aantal compleet ingerichte kamers voor een langer verblijf.
Want het hotel is een ideaal startpunt voor wandel-, fiets- of motortochten waarbij u kunt genieten van de prachtige groene natuur en het unieke rivierenland met haar meanders.

Direct om de hoek van het hotel ligt de rivier de Maas, waar u een boottocht op kunt maken of de veerboot kunt nemen naar historische Zaltbommel. En zeker een bezoek waard zijn de steden Den Bosch en Oss welke per fiets goed bereikbaar zijn.

En wilt u wat verder weg? Het hotel biedt uitstekende toegang tot de snelwegen.

Graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
actuele menukaart.


Contact
Hotel Brasserie Oud Maren
Provincialeweg 85
5398 JK Maren-Kessel

Telefoon: 0412-479898 / M: 06-26879770
E-mail:
info@oudmaren.nl
Website:
www.hotelbrasserieoudmaren.nl
Volg Hotel Brasserie Oud Maren ook op Facebook.