RESTAURANT DE BORGH ZEVENBERGEN

Bij Restaurant De Borgh in Zevenbergen kunt u heerlijk eten in een gezellige ambiance. Door gebruik van warme kleuren en verschil in hoogtes, doet dit restaurant huiselijk aan. Heerlijk eten en drinken met keuze uit een uitgebreide kaart. Voor ieder wat wils!

Naast de uitgebreide menukaart kunt u ook kiezen voor een 4 gangen diner inclusief 4 bijpassende wijnen. Mooie combinaties worden gepresenteerd, waarbij de smaken perfect in balans zijn. Dit arrangement is leuk als groepsuitje, maar ook om met zijn tweeën culinair verrast te worden!

 

Of kies voor een high-tea; een mooie combinatie van hartige en zoete gerechtjes afgestemd op het seizoen. Deze speciale arrangementen dienen vooraf te worden gereserveerd.

 

In het grand-café kunt u gezellig borrelen met bijvoorbeeld een groep vrienden, familie of natuurlijk gezellig samen. Met het seizoen veranderen de bieren. Er is een keuze uit de gewone maar ook uit veel speciale bieren. Nederlandse, Belgische en Duitse bieren zoals Brand, Westmalle, Palm, La Chouffe, Paulaner en nog vele ander soorten.

Na het diner kunt u ook blijven overnachten in één van de dertig modern ingerichte hotelkamers. We verwelkomen u graag als gast!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie en eventuele reservering.


 

Contact
Restaurant De Borgh
IJshof 1
4761 BE Zevenbergen


Telefoon: 0168-324344
Fax: 0168-335631
E-mail:
info@restaurantdeborgh.nl
Website:
www.restaurantdeborgh.nl/
Volg Hotel de Borg ook op Facebook en Twitter.