'T KEERSHUYS HOTEL-BISTRO

Op een unieke plek in het bruisende hart van de historische stad Den Bosch, “de Uilenburg”, vindt u in een prachtig gerenoveerd rijksmonument boutique Hotel-Bistro 't Keershuys op slechts 500 m van het treinstation.

Een avondje intiem tafelen met z'n tweeën of met vrienden? ’t Keershuys biedt veel mogelijkheden. Er staan zeer gevarieerde gerechten op de kaart. All-time favourites, typische bistro, een vleugje Aziatisch en veel andere verrassende smaken. 
Kunt u niet kiezen? Dat is natuurlijk geen probleem. Shared-dining is daarvoor dé oplossing: samen optimaal genieten van verschillende heerlijke gerechtjes. De wijnen en bieren zijn speciaal afgestemd op de gerechten. Het personeel vertelt u daar aan tafel graag meer over.
Natuurlijk worden ook de classic flavoured Gin-tonics en andere (alcoholvrije) dranken geschonken. Dit alles in een luxe setting, relaxte sfeer en veel comfort.
DUS…. (h)eerlijk eten en drinken in een omgeving waar alles klopt!

Aan de bar geniet u van een lekker -speciaal- biertje of een glas wijn en bij mooi weer gebruikt u op het gezellige terras een heerlijke lunch of andere lekkernij.

Boutique
Hotel ’t Keershuys beschikt voor een langer verblijf  over enkele comfortabele, compleet ingerichte rookvrije kamers, waar authentieke elementen zijn gecombineerd met een hip en luxe interieur.

Ook is er de mogelijkheid voor gratis gebruik van stadsfietsen.

In ’s-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. In de prachtige vestingstad vindt u tal van monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van Middeleeuws wonen boven de Binnendieze en van eigentijdse woningen in het Paleiskwartier. Dit bijna allemaal op loop- of fietsafstand. Ook de omgeving biedt heel veel mogelijkheden.
Geen idee waar u moet beginnen? Helemaal niet erg, want het enthousiaste team van 't Keershuys staat altijd klaar om uw bezoek onvergetelijk te maken!

Aanbieding
1 x
gratis lunch special bij gebruik 2 personen (zie lunchkaart pagina 2 lovely lunch).

Contact
't Keershuys Hotel-Bistro
Lepelstraat 45
5211 DP ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 073-6128087
E-mail:
info@keershuys.nl
Website: www.keershuys.nl
Volg 't Keershuys Hotel-Bistro ook op
Facebook en Instagram.