HOTEL EETCAFÉ IN D'OUWE PEEL

Het gezellige familie Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel ligt op een mooi punt midden in de Oude Peel. Een ideaal vertrekpunt om de prachtige omgeving van de Peel te verkennen.

Het hotel beschikt over comfortabele 1 of 2 persoons kamers, allen met gedeelde badkamer (met gratis toiletartikelen) en toilet op de gang. En allen met een gedeeld dakterras aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de Helenavaart, het park en de kerk.
Elke kamer is tevens voorzien van een wastafel, televisie, gratis WiFi en koffie- en theevoorzieningen. De kamers zijn goed per trap bereikbaar.

In het
restaurant kunt u terecht voor het ontbijt, lunch of diner. Het ontbijt reserveert u apart zodat er zoveel mogelijk aan eenieders specifieke wensen kan worden voldaan. Ook kunt u een lunchpakket reserveren.
In het cafégedeelte kunt u ’s avonds nog lekker een drankje nemen, darten, wat lezen of een spelletje doen bij de open haard.
Bij mooi weer geniet u van al het lekkers van de lunch- en dinerkaart op het gezellige terras met uitzicht over het water.
In het winterseizoen zijn het restaurant en café beperkt open. Wel kunt u dagelijks ontbijten.

U kunt in de straat gratis parkeren. Ook is het mogelijk om uw (oldtimer)auto, fiets of motor ‘achter de poort’ te parkeren. Tevens is er de mogelijkheid  om uw elektrische fiets  op te laden.

Ook groepen zijn van harte welkom!

De prachtige rustige en natuurrijke omgeving van Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel is populair bij fietsers en wandelaars. In de directe omgeving zijn tal van fiets- en wandelroutes.
De winkelstad Eindhoven ligt op 31 km van Hotel en de dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport op 37 km van Hotel.

We verwelkom u graag van harte In d'Ouwe Peel!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie (scrollen naar beneden), beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel
Oude Peelstraat 2
5759 PC Helenaveen

Telefoon: 0493-844131
E-mail:
info@indouwepeel.nl
Website: www.indouwepeel.nl

Volg Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.