B&B HET PAKHUYS


Overnachten midden in het centrum van het pittoreske dorpje De Rijp. Dat kan in het prachtig gerenoveerde rijksmonument Het Pakhuys uit de 17e eeuw waarvan de voorgevel is herleid naar aanleiding van de pentekening uit 1728 van Cornelis Pronk. Een warm, luxe en welkom onderkomen met een vleugje nostalgie. Van de eigenaren Silvia en Arjan Woudt krijgt u als gast alle aandacht.


In Het Pakhuys bevinden zich zes luxe tweepersoons kamers met eigen badkamer (douche en/of bad), Nespresso koffiezet apparaat, zithoek en een prachtig uitzicht op het historische centrum van de Rijp. U ervaart in alles de huiselijkheid van een B&B met daarnaast ultieme nachtrust met luxe. De rustiek en ruime tuin met ontbijt/lunch terras en lounge vlonders aan het water maken uw verblijf compleet.

Ook biedt Het Pakhuys een bescheiden expositiemogelijkheid voor kunstenaars. Naast diverse wisselende exposities vindt u op de begane grond van Het Pakhuys de permanent tentoongestelde keramische werken van eigenaresse Silvia Woudt.

De omgeving van De Rijp en Graft nodigt uit voor heel het jaar. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen en/of toeren. Historische plaatsen en musea bezoeken en genieten van het weidse Noord Hollandse landschap. Vervelen zult u zich zeker niet.

Wanneer u wilt kunt u bij ons een E-bike huren.

We horen graag het naderende geluid van de wieltjes onder uw koffer of reistas welke uw komst aankondigen en heten u van harte welkom!

Aanbieding
Als extra welkom staat er een flesje wijn voor u op de kamer.

Contact
B&B Het Pakhuys
Arjan en Silvia Woudt
Grote Dam 7
1483 BK  De Rijp


Telefoon: 06- 27066067
E-mail:
info@pakhuysderijp.nl
Website:
www.pakhuysderijp.nlSfeer impressie B&B.