B&B HET PAKHUYS


Overnachten midden in het centrum van het pittoreske dorpje De Rijp. Dat kan in het prachtig gerenoveerde rijksmonument -Het Pakhuys- uit de 17e eeuw waarvan de voorgevel is herleid naar aanleiding van de pentekening uit 1728 van Cornelis Pronk. Een warm, luxe en welkom onderkomen met de grandeur van een Boutique Hotel, gekenmerkt door een eigen persoonlijke stijl. Veel design en een vleugje nostalgie. Van de eigenaren Dennis en Adriënne Blokdijk krijgt u als gast alle liefde aandacht.

In Het Pakhuys bevinden zich zes luxe tweepersoons kamers met eigen badkamer (douche en/of bad), Nespresso koffiezet apparaat, zithoek en een prachtig uitzicht op het historische centrum van de Rijp. U ervaart in alles de huiselijkheid van een B&B met daarnaast ultieme nachtrust met luxe. De rustiek en ruime tuin met ontbijt/lunch terras en lounge vlonders aan het water maken uw verblijf compleet.

’s Morgens wordt u een dagvers ontbijt geserveerd, op basis van streekgebonden ingrediënten.

Voor een lekkere lunch, diner of verfrissing bent u van harte welkom in het eigen restaurant -Het Wapen van Munster-, schuin tegenover Het Pakhuys. Een all round restaurant met voor eenieder wat wils, van verse oesters tot een sateetje met een lokaal biertje aan de bar. Reservering is gewenst om teleurstelling te voorkomen!

De omgeving van De Rijp en Graft nodigt uit voor heel het jaar. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen en/of toeren. Historische plaatsen en musea bezoeken en genieten van het weidse Noord Hollandse landschap. Vervelen zult u zich zeker niet.

We horen graag het naderende geluid van de wieltjes onder uw koffer of reistas welke uw komst aankondigen en heten u van harte welkom!

Aanbieding
Als extra welkom staat er een flesje wijn voor u op de kamer.

Klik
op onderstaande button voor meer arrangementen.

 

Contact
B&B Het Pakhuys
Dennis en Adriënne Blokdijk
Grote Dam 7
1483 BK  De Rijp

Telefoon: 06-13634590

E-mail:
info@pakhuysderijp.nl
Website:
www.pakhuysderijp.nl

Volg B&B Het Pakhuys ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.