B&B HET BURGEMEESTERSHUIS BARSINGERHORN


Het monumentale pand van B&B Het Burgemeestershuis is een combinatie van vroeger en nu. U vindt er gastvrijheid en modern comfort in een warme karakteristieke omgeving. Het staat in het Provinciaal Beschermd Dorpsgezicht van het groene lintdorp Barsingerhorn gelegen achter de West-Friese omringdijk tussen het gezellige stadje Schagen en het pittoreske vissersplaatsje Kolhorn. De dikke balken herinneren nog aan de tijd rond 1890 toen de burgemeester in het pand woonde welke tevens houthandelaar was.

De gastenverblijven liggen op de eerste verdieping. De Comfort studio
(2 personen) met een gezellige zithoek, een eethoek en een keuken geeft u een gevoel van rust, licht en ruimte door het prachtige uitzicht over de weilanden rondom Barsingerhorn. De luxe lichte badkamer is van alle gemakken voorzien en is voor privé gebruik. De Comfort studio kunt u combineren met de zolderkamer ruim (2 personen) en de zolderkamer knus (2 personen) wanneer u met meerdere personen wilt verblijven. De bijbehorende badkamer moet dan gedeeld worden. In de luxe Dorpszichtkamer (2 personen) met een en suite badkamer, een magnetron en koffie en thee faciliteiten, is het goed toeven. Het uitzicht over het water van de Mient en de landerijen achter de bebouwing van het mooie lintdorp maken dat je je thuis voelt in Barsingerhorn.  Bij mooi weer is de veranda achter in de tuin dé plek bij uitstek!


In de gehele accommodatie mag niet worden gerookt. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Als onze gast zult u zich zeker niet vervelen. De rustgevende uitstraling van het platteland, de centrale ligging van Barsingerhorn en de levendigheid van Schagen met zijn terrasjes en het moderne overdekte winkelcentrum zijn ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Al wandelend, fietsend en toerend met de auto kunt u het mooie Noord Holland ontdekken. Een provincie die elk seizoen een bezoek waard is. Voor de golfliefhebber is er in Barsingerhorn de 9-holes van Golfbaan Molenslag of Golfclub 't Reghthuys in Winkel met een prachtige 18-holes baan. Zelfs een bezoek aan het mooie eiland Texel behoort tot de mogelijkheden.

Door persoonlijke service en een goed contact zult u zich snel thuis voelen bij Rob en Marianne Beenders. 

Aanbieding

Arrangement Comfort Studio € 195,-- voor 2 personen

 

- Welkomstdrankje

- 2 overnachtingen incl. heerlijk ontbijt.

- Gratis koffie en thee tijdens verblijf

- 1 x 3- gangen diner voor 2 personen

- 1 dag gebruik van 2 fietsen 

 

Arrangement Dorpszichtkamer € 165,-- voor 2 personen


- Welkomstdrankjes

- 2 overnachtingen incl. heerlijk ontbijt

- Gratis koffie en thee tijdens verblijf

- 1 x 3- gangen diner voor 2 personen

- 1 dag gebruik van fietsen

 

Contact
Het Burgemeestershuis
Rob en Marianne Beenders
Heerenweg 114
1768 BG Barsingerhorn

Telefoon: 0224-531682 / 06-30006066                                                                                      
E-mail:
 hetburgemeestershuis@gmail.com 
Website:
 www.hetburgemeestershuis.com


Sfeer impressie B&B.