GROEPSACCOMMODATIE BOERDERIJ DE FRYHOF

Prachtige vergezichten over de Eilandspolder en echte stilte, ondanks het gekwetter van de vele weidevogels. Bij Boerderij De Fryhof ervaart u de prachtige Noord-Hollandse natuur en komt u helemaal tot rust.

De accommodatie biedt 6 unieke, luxe ingerichte, 2-persoonskamers met elk een eigen badkamer en toilet, comfortabele zithoek, kluisje, tv en koffie- en theefaciliteiten. Vanuit de kamers heeft u prachtig uitzicht op het erf en de polder. De gastenkamer ‘Stientje’ bevindt zich op de begane grond en is volledig toegankelijk voor mensen die minder mobiel of rolstoelgebonden zijn. De volledig aangepaste badkamer is voorzien van een inrijdbare douche, onderrijdbare wastafel, toiletsteunen en een heerlijke watervaldouche waar met gemak twee personen onder kunnen staan.

In de gezellige woonkamer met zithoek en open haard is genoeg ruimte voor activiteiten en de keuken is van alle gemakken voorzien waardoor u kunt de maaltijden geheel of gedeeltelijk zelf kan verzorgen.
Voldoende -afgesloten- parkeergelegenheid en gratis WiFi zijn aanwezig.
In de mooie tuinen kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur en op het ruime erf is voldoende gelegenheid voor diverse -buiten- activiteiten.

De Meerdijk (Grootschermer) waar de Fryhof aan ligt, loopt dwars door beschermd natuurgebied De Eilandspolder en gaat bij de Fryhof over in een grasdijk. Hier dus geen verkeer, maar wandelaars, fietsers, vissers, natuurlief-hebbers en vogels. Volop privacy dus. De bereikbaarheid van de groepsaccommodatie lijdt er echter niet onder. Amsterdam, Haarlem, de Zaanse Schans, Schermer-molens met museummolen, Hoorn en Enkhuizen maar ook Bergen en Egmond (het Noordzeestrand) zijn plaatsen in de directe omgeving.


De boerderij is bij uitstek geschikt voor groepen in familie- of vriendenverband.

U bent Van Harte Welkom!
Via onderstaande button kunt u alvast een kijkje nemen in en rondom de boerderij.

Aanbieding
Gratis gebruik van Hot-tub.

Klik
hier voor eventuele andere arrangementen.

Contact

Boerderij De Fryhof

Iris, Titia & Steven
Meerdijk 5
1843 KB Grootschermer

Telefoon: 06-20489552
E-mail:
 fryhofgrootschermer@gmail.com

Website: https://www.fryhof.com
Volg Boerderij De Fryhof ook op
Facebook.


Sfeer impressie accommodatie.