GROEPSACCOMMODATIE en GASTENVERBLIJF DE OVERLEEKERHOEVE


Natuurlijk genieten op De Overleekerhoeve. Dat kan want de voorzijde van onze boerderij grenst de aan de landerijen van Overleek en aan de achter

zijde ligt natuurreservaat het Varkensland. Dit is een prachtig veenweidegebied waar weidevogels graag geziene gasten zijn. Het gebied, onder de rook van Amsterdam, is bijzonder mooi om te voet, per fiets of met een bootje te ontdekken. De steiger met groot terras, aan de achterzijde van de boerderij, is de ideale plek om van de ondergaande zon en de natuur te genieten!

De Overleekerhoeve beschikt over sfeervolle en comfortabele kamers en appartementen voor in totaal 26 personen. Er zijn drie compleet ingerichte appartementen voor 4 personen en er is één appartement voor 6 personen. Daarnaast zijn er twee kamers voor ieder 4 personen. De kamers zijn middels een trap, zowel vanuit de boerderij als buitenom, te bereiken.
Alle kamers en appartementen zijn voorzien van eigen sanitair. Bovendien is één van de appartementen volledig toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Dit appartement is gelegen op de begane grond.

De appartementen beschikken over een eigen keuken, zodat u zelf ontbijt kunt maken, maar tegen eventuele meerprijs kunnen wij ook een boerenontbijt voor u verzorgen.
Uiteraard zijn alle ruimtes van De Overleekerhoeve voorzien van kabel-tv en (gratis) WiFi.

 

U deelt de, nog in bedrijf zijnde, boerderij met koeien, kalfjes, schapen, lammetjes, pony’s, eenden en kippen. Op de begane grond is de boerenhuiskamer uw ontmoetingsplek. Het grote panoramaraam in deze huiskamer geeft uw gezelschap een unieke blik op de aangrenzende stallen. De ultieme boerenbeleving, maar dan met al het mogelijke comfort!


Dus bent u op zoek naar een uniek gastenkamer of gastenverblijf in een rustige en natuurlijke omgeving? De ultieme boerenbeleving vindt u bij ons op de boerderij!

Aanbieding
Voor u als gast staat er gratis dagelijks naar behoefte heerlijke verse melk klaar.
 
Contact
De Overleekerhoeve
Familie Sant
Overleek 25-A
1141 PE Monnickendam

Telefoon: 020-4361387
E-mail:
info@overleekerhoeve.com
Website:
www.overleekerhoeve.com


Sfeer impressie accommodatie.