B&B en GROEPSACCOMMODATIE "DE NIEUWE TIJD"


B&B "De Nieuwe Tijd" is een forse Wieringermeerboerderij in het hart van de polder. Het beeld wordt sterk bepaald door agrarische activiteiten, met in het voorjaar veel bloemenvelden, in de zomer ruisend graan, bieten, aardappelen, wortels en uien.


In de B&B Boerderij bevinden zich met 6 kamers en er is een chalet aanwezig allemaal met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel), tv/dvd en centrale verwarming met uitzicht op een prachtige bloementuin.

’s Morgens wordt er tot 10.00 uur in het eetzaaltje een luxe ontbijt geserveerd. Er is een gemeenschappelijke huiskamer welke van alle gemakken is voorzien zoals airco, smart t.v., blu-ray speler, WiFi, een minibar en spelletjes. Ook is er een luxe buitenkeuken met 19 zitplaatsen, een overkapping en terrasverwarming waar u heerlijk kunt barbecueën, wokken, vis bakken of vis roken; zelfs als het weer iets "minder" is.


Rondom de boerderij bevindt zich een grote tuin ( 1 ha) vijver met goudvissen, verschillende wandelpaden en terrassen waar u zich tussen de kippen en eenden kunt ontspannen. Er is ook jeux de boule baantje en een gazon met zonnestoelen. Voor de kinderen is er een speeltuintje en zij kunnen eventueel pony rijden. Verder is er een stalling voor paarden en
pony’s, waarmee ’s avonds wordt getraind in de dressuurbak.
B&B "De Nieuwe Tijd" is dus ook een ideale accommodatie voor -familie- groepen op basis van zelfverzorging (charter).

Onze B&B is hét adres voor uw excursie per auto door Noord-Holland (Texel) en Friesland.
Natuurlijk kunt u in de omgeving ook heerlijk fietsen en wandelen.

Aanbieding
Gratis Noord-Hollands kaasjes.

Gratis fiets-accu opladen.

Gratis minicard aanbiedingen van diverse musea, restaurants, attracties e.a. bezienswaardigheden.


Contact

B&B "De Nieuwe Tijd"
Dolfijnweg 1
1774 PB Slootdorp

Telefoon: 0227-581141 / 06-53846145
Fax: 027-581008
E-mail:
denieuwetijd@hotmail.nl
Website: www.denieuwetijd.com


Sfeer impressie accommodatie.