HET WAPEN VAN MUNSTER

Het historische pand waarin Het Wapen van Munster gevestigd is, dateert uit 1648. Het jaar waarin de Vrede van Munster (einde van de 80-jarige oorlog) tot stand kwam.

De sfeer is informeel, gemoedelijk. Laagdrempelig, iedereen is welkom. De klantenkring is even uitgebreid en gevarieerd als het aanbod op de menukaart. De gasten komen voor de kwaliteit van het eten, de veelheid aan gerechten en wijnen en de prettige ‘huiskamersfeer’.

In Het Wapen van Munster kunt terecht van een (h)eerlijke lunch, verse oesters, een sateetje tot een driegangenmaaltijd of een exquise diner van bijvoorbeeld zeven gangen. Het kan allemaal. De menukaart is enorm uitgebreid, daardoor kunt u als gast naar hartenlust kiezen en zelf uit het menu uw lunch of diner samenstellen. Daarnaast is de keukenbrigade gewend op persoonlijke wensen van de gasten in te spelen. En natuurlijk bent u ook welkom voor een -speciaal- biertje aan de bar.
 

 

Kenmerkend voor de keuken is dat de gasten eerlijke, pure vis- en vleesgerechten krijgen voorgeschoteld. Ook mensen die vegetarisch willen eten, komen niets tekort. In de keuken van Het Wapen van Munster ligt het accent op (dag)verse vis en streekproducten. Voor de vleesgerechten wordt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerd vlees uit Ierland gewerkt.

 

Elke maand worden wisselende, seizoensgebonden specialiteiten geboden. Dagverse gerechten die naast de bestaande menukaart worden geserveerd.

Dennis, Adriënne en medewerkers heten u graag welkom!

 

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor de maandspecials.


Contact
Het Wapen van Munster
Dennis en Adriënne Blokdijk
Grote Dam 3
1483 BK  De Rijp

Telefoon: 0299-671496
E-mail:
info@wapenvanmunster.nl
Website:
www.wapenvanmunster.nl
Volg Het Wapen van Munster ook op
Facebook.