booming hotel

Op de eerste etage van blooming hotel vindt u Restaurant Zandhoeve, het splinternieuwe restaurant van blooming en het pronkstuk van de chef.  De keuken van restaurant Zandhoeve laat zich leiden door de biologische moestuin en daarmee door de verschillende seizoenen.

"dit haalt u niet uit een boekje"

blooming focust zich op koken met een palet aan (h)eerlijke natuurlijke smaken. De ingrediënten die komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin, welke te vinden is bij blooming landgoed Het Hof, en van boeren uit de regio. De chef haalt zijn inspiratie uit de Hoftuin. Deze Hoftuin is de rode draad door het menu van blooming. Samen met de tuinman maakt de chef elk jaar een zaaiplan. Hierdoor kookt blooming automatisch met de seizoenen mee. Met deze rijkdom op fietsafstand van het hotel is het vanzelfsprekend dat groente de basis vormt voor de gerechten.

Of gaat u voor een écht goede hamburger in de brasserie? Hiervoor wordt samengewerkt met zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Het samenkomen van lokale ingrediënten met mondiale kruiden en kooktechnieken staat garant voor verrassende smaakcombinaties.

Grenzend aan de brasserie vindt een van de mooiste terrassen van Bergen, de plek om te genieten van een heerlijke lunch, een gezellige
borrel of een heerlijk glas wijn in de zon. Heeft u tijdens uw wandeling door de Schoorlse duinen trek in een kopje koffie/thee of een lekkere lunch? Schuif dan gezellig aan op het terras of aan een van de tafeltjes binnen.

De unieke locatie bij blooming hotel in Bergen is dè plek voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf om even lekker te ontspannen. Er is geen plek in Bergen waar u lekkerder zit. 

Daarom van harte welkom bij blooming in Bergen.


Aanbieding

Klik op de button hiernaast voor de meer informatie over de brasserie en de menukaart.

Contact
blooming
Duinweg 5
1861 GL Bergen (Nederland)


Telefoon: 072-5820520
E-mail:
welcome@weareblooming.com
Website:
www.weareblooming.com
Volg blooming ook op
Facebook en Instagram.