blooming


Beleef een hotelovernachting om niet te vergeten bij blooming hotel in Bergen. Ontwaken tussen het groen en de zingende vogels is een blooming start van de dag. Iedere dag met iets moois beginnen. Een duik in het heerlijke binnenzwembad of een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wandelen naar de kust of fietsen door het bos. De inspirerende kamers van blooming hotel en de vele
faciliteiten bieden alle comfort om u gunstig te stemmen.

De kamers van blooming zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is. Alle kamers hebben bijvoorbeeld gratis WiFi en een bed met een Coco-Mat Matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokosvezel en zeegras. Gaat u voor uitzicht over de vijver of kijkt u liever naar de Schoorlse duinen? Wilt u een terras of een balkon? Is een bedstede voor de -klein- kinderen gewenst of zijn ze groot genoeg voor een eigen slaapkamer met een tussendeur? Alles kan. Zelfs een privé spa behoort de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. En last but not least: één van de regular rooms is ingericht als mindervalide kamer. U slaapt en het team van blooming schudt de bedden op.

Voor de lunch en het diner kunt u terecht bij blooming
brasserie en Restaurant Zandhoeve.

De omgeving biedt heel veel leuke opties om erop uit te trekken. U zit op steenworp afstand van de kust maar ook de duinen en de bossen liggen
om de hoek. En niet te vergeten het -oude- kunstenaarsdorp Bergen met zijn vele galeries, gezellige restaurantjes, terrasjes en winkeltjes is vlakbij en zeker een bezoek waard.

En na een dag inspanning, ontspanning. Lekker 
wellnessen of lekker ontspannen op het terras onder de platanen, grenzend aan de brasserie. Dé ideale plek voor een lekkere kop koffie/thee, een verfrissing of om lekker iets te eten en drinken op een mooie zomerse dag, maar ook als het weer niet zo mee werkt zit u hier heerlijk beschut.

Welkom bij blooming in Bergen.


Aanbieding

Klik op de button hiernaast voor de actuele
arrangementen.

Contact
blooming
Duinweg 5
1861 GL Bergen (Nederland)

Telefoon: 072-5820520
E-mail:
welcome@weareblooming.com
Website:
www.weareblooming.com
Volg blooming ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie hotel en omgeving.