HOTEL DOPPENBERG

In het centrum van Zandvoort op slechts 450 meter van het strand en de duinen vindt u Hotel Doppenberg, een ideale uitvalsbasis voor een wandeling langs het strand of door de duinen.

Hotel Doppenberg is een sfeervolle accommodatie gelegen in het centrum van Zandvoort op loopafstand van de zee, het strand en de duinen. Het kleinschalige rookvrije hotel biedt lichte luxe kamers voorzien van comfortabele bedden, eigen badkamer met moderne douche, toilet, haardroger en badkamerbenodigdheden, kleine koelkast, koffie- en theefaciliteiten en flatscreen kabel TV. Sommige kamers hebben tevens een balkon.

Hotel Doppenberg is een karakteristiek hotel dat zich onderscheidt door de ruime opzet en eigentijdse inrichting. Er wordt veel aandacht besteed aan de gasten met informatie en service.
Het hotel heeft ook een knus terras aan de straat.
Ontbijt (buffet) is mogelijk in een nabijgelegen restaurant. Voor het diner zijn er in de directe omgeving enkele restaurants te vinden.

Parkeergelegenheid en gratis WiFi zijn aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Ook fietsverhuur is mogelijk.

Zandvoort aan Zee heeft naast het Noordzeestrand, zee en duinen nog veel meer te bieden. Zo bevindt zich binnen 3 km van Hotel Doppenberg
een golfbaan en zijn steden als Amsterdam en Haarlem en ook vele attracties goed met het openbaar vervoer en auto bereikbaar.

De medewerkers van Hotel Doppenberg helpen u graag op weg om Zandvoort en omgeving op een andere manier te ontdekken!

Aanbieding
Bij aankomst een
gratis welkomstdrankje.

U ontvangt direct 5% korting door te boeken via deze link.

Contact
Hotel Doppenberg / Hofje van Maas
Paradijsweg 4
2042 GH Zandvoort

Telefoon:023-5713466
E-mail:
info@doppenbergcollection.nl
Website: www.doppenbergcollection.nlSfeer impressie hotel.