HOTEL MARKTSTAD SCHAGEN

Met de Markt in Schagen als voortuin, is boutique Hotel Marktstad dé perfecte locatie! Een mix van het levendige centrum van Schagen, en de rust en groene omgeving van de stadstuin "De Oude Boom".

De hotelkamers zijn van een 4-sterren niveau en zijn standaard voorzien van airconditioning, gratis Wifi, een zitgedeelte en een Smart TV. Voor de kookliefhebbers zijn er ook kamers aanwezig met pantry. Bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijke kamer, of gaat u voor de extra ruime comfort Suite welke daarnaast beschikt over een ligbad!

Ja, Boutique Hotel Marktstad in Schagen beschikt over ruime en zeer comfortabele hotelkamers, allemaal met verschillende uitzichten en belevingen, in diverse prijsklassen. H
ét ideale hotel voor een dagje uit, een weekendje weg of voor ontspanning aan de kust. Want binnen 12 minuten rijden bevindt u zich al op een van de prachtigste stranden van Noord-Holland, namelijk: Callantsoog. Een heerlijke plek om uit te waaien of te ontspannen.

Tijdens een fietstocht of wandeling in de omgeving geniet u van de heuvelachtige duinlandschappen, de groene bossen en in het voorjaar de
bloeiende bollenvelden. Ook is het mogelijk om per boot Schagen en de omgeving van West Friesland te ontdekken. Vaar met een kano, sloep of fluisterboot door polders die rijk zijn aan flora en fauna. Ja, in de natuurgebieden rondom Hotel Marktstad valt genoeg te beleven.

En wilt u graag cultuur snuiven? Historische gebouwen kenmerken de stad Schagen. Schagen staat ook bekend om haar rijke cultuur met de Westfriese Folklore, het Schager Slot en de bekende jaarlijkse Veemarkt tijdens Paasvee. Bent u benieuwd wat alle mogelijkheden zijn? De receptionistes vertellen u graag meer.

U begint de dag of besluit of besluit de dag met een bezoek Grand Café Restaurant de
Ooievaar waar de keukenbrigade de hele week voor u klaarstaat! Zij nemen u graag mee naar de wereldkeuken, met de Franse keuken als basis.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Hotel Marktstad
Hofstraat 8
1741 CE Schagen

Telefoon: 0224-230303
E-mail:
receptie@hotelmarktstad.nl
Website:
www.hotelmarktstad.nl
Volg
Hotel Marktstad ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.