SUYDERSEE HOTEL


Het SuyderSee Hotel is een modern viersterren familiehotel wat in het historische stadscentrum van Enkuizen ligt op een zeer rustige locatie.

In het stijlvolle gastenverblijf vindt u smaakvol ingerichte hotelkamers en appartementen welke allemaal voorzien zijn van aparte comfortabele bedden, eigen badkamer met douche en toilet, telefoon, televisie, bureau, zitje, koffie/thee faciliteit, WiFi-internet, föhn en gastenartikelen.
Sommige kamers zijn uitgerust met airconditioning en/of vloerverwarming, bad en balkon. In de appartementen is een compleet ingerichte keuken aanwezig.

's Morgens wordt in de gezellige ontbijtruimte/serre een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. In de bar/lounge kunt u de dag afsluiten met een lekker kop koffie of thee, een glas wijn of ander drankje.

Verder is er een eigen afgesloten parkeerterrein en vergaderaccommodatie aanwezig.

 

Het SuyderSee Hotel is ideaal gesitueerd. De gezellige winkelpromenade, havengebieden en het station van Enkhuizen bevinden zich op loopafstand van het hotel. Enkhuizen kent leuke straatjes, bruggetjes, monumenten, wandelroutes, kunst en cultuur die beslist de moeite waard zijn. Enkhuizen ligt voor een groot deel binnen de 16e eeuwse vestingwallen die nog redelijk in tact zijn. Vanuit Enkhuizen vertrekken ook de lijndiensten over het water naar Stavoren, Medemblik en Urk.

De rustige en mooie omgeving van het West Friese Noord-Hollandse landschap biedt een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten of een bezoek aan het Zuiderzeemuseum waar u zich terug waant in echt Oudhollandse Zuiderzee steden en dorpen.

 

Vanuit Enkhuizen kunt u ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Bataviastad of de Bataviawerf in Lelystad, de kaasmarkt in Alkmaar, het Bakkerijmuseum in Medemblik of een van de vissersdorpen Volendam, Edam of Marken.

 

De voormalige Zuiderzeestad Enkhuizen is prachtig gelegen aan het IJsselmeer en wordt omringd door vele interessante historische bezienswaardigheden, havens, winkels, recreatieve activiteiten en uitgaansgelegenheden.  

We verwelkomen u daarom graag als gast.

Aanbieding
3-daags Haringstad arrangement
voor € 90,00 per persoon bestaande uit:

 

 2x overnachten
 2x ontbijtbuffet
 gratis upgrade naar Standaard kamer
 gratis parkeren


Contact
SuyderSee Hotel
Koltermanstraat 7
1601 AN, Enkhuizen


Telefoon: 0228-316381

Fax: 0228-321454
E-mail: info@suyderseehotel.nl
Website:
www.suyderseehotel.nl

Volg het SuyderSee Hotel ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.