STELLA FIETSEN

Actief mobiel blijven is gezond!
U zult zien dat de aanschaf van een Stella E-bike leidt tot meer gebruik van de fiets en daarmee tot meer beweging. Op de fiets naar familie of vrienden 10 km verderop is plotseling een genot in plaats van een last. Omdat het gemakkelijk is om de snelheid op elkaar af te stemmen maakt dit samen fietsen nog gezelliger.

De E-bike is hét gezonde alternatief voor onder andere de auto op de korte- en middellange afstanden zelfs wanneer u met gezondheidsbeperkingen te maken heeft. Ook voor een lange tocht in de natuur is de E-bike een genot voor elke fietser. Omdat u zich met een Stella E-bike minder hoeft in te spannen, kunt u nog meer ontspannen.
Terecht de nieuwe merkbelofte ‘Stella makes my day’.

Om de kwaliteit van de elektrische fietsen te waarborgen, ontwikkelt en assembleert Stella haar fietsen zelf. Elektrische fietsen van Stella worden stuk voor stuk in Nederland geassembleerd. Naast de landelijke dekking aan E-bike testcenters heeft Stella eigen assemblagelijnen waar de kwaliteitsfietsen vakkundig worden gemonteerd. Echte Hollandse kwaliteit dus.

Bij het samenstellen van de fiets wordt bovendien zoveel mogelijk gekozen voor de beste materialen en A-merken als Axa, Shimano, Hesling en Samsung. Deze leveranciers worden door Stella zelf op diverse criteria getoetst. Gegarandeerd, altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach.

Omdat Stella E-bikes standaard voorzien zijn van degelijke kwaliteitsonderdelen geniet u van
jarenlang fietsplezier. Daarnaast staat Stella bekend om haar service. Aan huis nog wel! Dagelijks rijdt het Serviceteam van Stella door heel Nederland om service aan huis of op werk te verlenen. De eerste servicebeurt is zelfs geheel
gratis. En de voorrijkosten, ook die betaald Stella! Natuurlijk kunt u voor onderhoud ook terecht bij een van de testcenters.

Wilt u een Stella E-bike uitproberen? Kom dan langs voor een vrijblijvende proefrit bij een van de testcenters. En is er geen testcenter bij u in de buurt dan kunt u gratis de gehele collectie elektrische fietsen van Stella thuis uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving.

In de
gratis brochure kunt op eigen gemak alles over de elektrische fietsen van Stella lezen. Vraag deze snel aan.


Klik hier voor de actuele acties en aanbiedingen!

Contact
Stella Fietsen B.V.
Oosteinderweg 90
8072 PD Nunspeet

Telefoon: 0341-252266
Mail:
info@stellafietsen.nl
Website:
www.stella.nl
Volg Stella Fietsen ook via de Blog, op Facebook en Twitter.